Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mely vállalkozásokkal lehet...

Mely vállalkozásokkal lehet jól keresni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 8. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ami hiánypótló azon a területen amit A-tól Z-ig minden oldalról jól ismersz, a keresleti igényektől a vásárlói szokásokon át a konkureciáig és a partnerek valamint az alkalmazottak problémájáig.
2022. máj. 8. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Erre nincs jó válasz. Bármivel kezdesz el foglalkozni, jól lehet vele keresni, ha jól csinálod.
2022. máj. 8. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
onlyfans
2022. máj. 8. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
#3 én azzal nem keresnék jól.
2022. máj. 8. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:
En szoftvertesztelo tanacsado vagyok, egyeni vallalkozo. Eleg jol lehet keresni vele
2022. máj. 8. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Amihez nem értesz, azzal semmiképpen.

Miben vagy profi?

2022. máj. 9. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszadó 10/10 választ adott. Konkrétum erre szerintem nincs. Azt mondják, az a jó vállalkozás, ami igényt elégít ki, vagy problémát old meg. Keresni kell egy problémát, amit rentábilis dolog megoldani, és rá kell zuhanni.

De ilyen lehet egy egyszerű vízvezetékszerelő is, vagy asztalos is. Ott a probléma az, hogy nincs annyi szakember, mint amire igény van. Megoldás az, hogy ott vagy, és jó vagy benne, így sikeres leszel. Üdv

2022. máj. 9. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!