A pizzázó jó vállalkozás? Bejönne a dolog? Bővebben lent!
Nem szeretnélek elkeseríteni de szerintem ez nem egy jó ötlet. Mint ahogy írtad ez egy elég kis létszámú falu. Elég nagy valószínűséggel csak a falubeliek járnának oda hozzátok (a városiak és az átutazók nem hinném) de még lehet, hogy ők is inkább a városi pizzériázóba mennének mert azt szokták meg. Én is kis faluban élek és azt látom, hogy minden 2. vállalkozás becsődöl és folyamatosan zárnak be a kocsmák/büfék mert nincs vásárló és nagy pangás van mindenhol.
Sajnos az emberek zöme nem engedheti meg magának, hogy olyan sűrűn egyenek pizzát. Mi is csak "ünnepnapkor" vagy nagy ritkán fizetéskor rendelünk (kb: évente 3-szor), nem hinném, hogy ez egy jó biznisz.
A mai világban nagyon kockázatos vállalkozásba fogni. Szerintem a sikeres vállalkozás titka: egyedi/klassz/különleges ötlet+sok sok pénz+jó környék (lehetőleg szerint városban).
Ha nem tudtalak eltántorítani és mindenféleképpen ezt szeretnéd csinálni, akkor javaslom, hogy péntekenként legyen karaoke buli azt szeretik a fiatalok.:)
Sok sikert ha belevágsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!