Érdemes videótékát nyitni?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy már alig van videotéka szinte sehol nincs lehet hogy egy újítás lenne, ismételten a piacon aki nyitnék egy tékát...pl. retrotéka lenne a neve..2022. ápr. 19. 14:43
1/13 anonim válasza:
És 100000-ből hány embernek van lejátszója még? Lassan a CD/DVD lejátszó is kihal.
2/13 A kérdező kommentje:
1. Mekem van még, Samsung...
2022. ápr. 19. 15:09
3/13 A kérdező kommentje:
1. nem vhsre gondolok..
2022. ápr. 19. 15:10
4/13 anonim válasza:
Netflix előfizetés kb havi 3 ezer körül van. Ingyen torrentezem az ncoreról. A youtube is tele van filmekkel. Szerinted lesz aki kölcsönözni fog filmeket tőled?
6/13 anonim válasza:
"Azt vettem észre hogy már alig van videotéka szinte sehol nincs"
Na vajon miért?! A VHS régen halott. A DVD is halott, a Blu ray el sem terjedt igazán. Ma már senki nem vesz lejátszót sem.
7/13 anonim válasza:
A South Park egyik része pont erről szólt... Megvettek egy kihalt videótékát és megjelentek a kölcsönzők szellemei😂😂😂
8/13 anonim válasza:
Te még a múlt évezredben gondolkodsz...
Ébredj! 2022 van!
9/13 anonim válasza:
A válasz a kérdésedre: Nem érdemes
10/13 anonim válasza:
Mondjuk kár, mert szerintem tök jó dolog elmenni, nézelődni a polcokon kitett filmek között. Azért annak van egy fílingje. Egyébként nyugaton, úgy tudom, illegális a torrent, szóval, lehet, hogy ott vannak még tékák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!