Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Nyugdíjas évek, saját vállalko...

Nyugdíjas évek, saját vállalkozás?

Figyelt kérdés

40 éves vagyok, és nem tudtam rendesen dolgozni, alkalmi munkáim voltak, ami után be sem jelentettek.

a testvérem nagyon jó anyagi helyzetben van és gondolkozik vmi vállalkozáson, szerintetek, ha betársulnék, abból lehetne annyi pénz, h. a nyugdíjas éveimre bebiztosítsam magam?

nagyon el vagyok keseredve, olyan betegségem van, ami miatt saját családom nem lehet, így számíthatni sem számíthatok majd senkire.

a betegségem miatti depresszió tett inaktívvá, jelenleg is gyógyszereken élek.

ez lehetne talán az egyetlen esélyem.

legyek emiatt öngyilkos, vagy mi lehetne a megoldás?

2022. márc. 20. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Erre nem lehet igen vagy nemmel válaszolni. A testvéred akarja egyáltalán, hogy betársulj? Vannak vállalkozások, amik nagyon bejönnek, de még több van, ami nagyon nem. És az elején mindenképpen rengeteg munka van vele.
2022. márc. 20. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
40 évesen minek temeted magad? Simán lehet családod attól mert beteg vagy
2022. márc. 20. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:

nem lehet gyerekem.

így párkapcsolat is nehéz.

ill. mindenképp kell saját nyugdíj.

a tesóm akarná, igen.

ill. nekem is jót tenne, ha vele dolgoznék, alkalmazottként ilyen betegségekkel nehezebb.

de annyira el vagyok keseredve, h. emiatt öngyilkossági gondolataim vannak, nagyon komolyak.

így is beteg vagyok, öregen még betegebb leszek, nem lesz senkim, se pénzem.

2022. márc. 20. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

“ nem lehet gyerekem.

így párkapcsolat is nehéz.”

He??? Fogadj örökbe és/vagy keress egy pasit gyerekkel vagy aki nem akar!

Meg egy pszichológust, mert te önmagad ellensége vagy!

2022. márc. 20. 11:47
 5/10 anonim ***** válasza:
27%

"és nem tudtam rendesen dolgozni, alkalmi munkáim voltak"

Gondolom úgy értetted, hogy nem AKARTÁL rendesen dolgozni. Most is keresnek a legtöbb gyárba sori biorobotot, a tescoba árufeltöltőt, vagy a mekibe krumplisütő melóst. Bárki megfelel, akinek van két keze, két lába, és le tudja írni a saját nevét. Nem hiszem hogy ezekre ne felelnél meg, ha valóban akarnál dolgozni...

2022. márc. 20. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

betegséged miatt nem "dolgozhattál", meg depis lettél és gyógyszert szedsz.. bla bla bla

A testvéred vállalkozásában is ezt fogod tenni? Azt hiszed, hogy a vállalkozás nő mint a gomba, saját magától, munka nélkül? Ha máshol nem tudtál dolgozni, akkor a vállalkozásban hogy fogsz tudni melózni?

2022. márc. 20. 13:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, mármint oké gyereked nem lehet a betegség miatt, ami nagyon rossz lehet, főleg ha vágynál rá, DE tudod hány olyan ember van, aki soha nem akar gyereket?! Rengeteg, szóval ez hülyeség, hogy egyedül kell leélned az életed. Tisztázni kell ezt a dolgot a kapcsolat elején és kész.

Itt az idő felállni és befejezni az önsajnaltatást, hiszen attól még senki nem lett gazdagabb meg boldogabb.

Testvèred partner, ragadd meg a lehetőséget és kezdj bele a közös vállalkozásba.

2022. márc. 20. 14:05
 8/10 A kérdező kommentje:

olyan betegségem van, ami nyomot hagyott a külsőmön, nem hiszem, h. bárki akarna tőlem bármit.

olyan súlyos depresszióm volt, h. sokszor egy sima napot is nehéz végigcsinálni.

nem önsajnálat, kívülről senki ne ítélkezzen, miközben fogalma sincs miben vagyok.

2022. márc. 21. 08:48
 9/10 anonim ***** válasza:
33%

“olyan betegségem van, ami nyomot hagyott a külsőmön, nem hiszem, h. bárki akarna tőlem bármit.”

Hagyjuk már, számtalan kerekesszékes, égési sérült, amputált, születési rendellenességgel élőnek van párja

“olyan súlyos depresszióm volt, h. sokszor egy sima napot is nehéz végigcsinálni.” Kezelés, gyógyszerek! Egyáltalán orvosi diagnózis vagy öndiagnosztizáltad magad?

“nem önsajnálat, kívülről senki ne ítélkezzen, miközben fogalma sincs miben vagyok.” De, önsajnálat

2022. márc. 21. 12:02
 10/10 A kérdező kommentje:

9

buta vagy, zéró empátiával, inkább maradtál volna csendben.

2022. márc. 25. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!