Mihez kezdjünk?
a legjobb barátnőmnek van 4 gyereke, a legkisebbek ősztől mennek oviba, szociális munkás végzettsége van, de nem akar tovább ebben dolgozni.
a férje keresetéből élnek, másfél szobás albiban nyomorognak, tehát kell neki a pénz, meg vmi rugalmas meló, amit össze tud egyeztetni a családdal.
én egyedülálló és gyermektelen vagyok, szintén diplomás.
szerintetek mit találhatnánk ki közös vállalkozásként?
ami a végzettségünk, arra nem tudunk vállalkozást építeni, okj-szakma már nem ingyenes... nem tudjuk mihez kezdjünk, de szeretnénk vmit, fizikai munkától sem riadunk meg.
"de szeretnénk vmit, fizikai munkától sem riadunk meg."
Akkor takarító vállalkozás: fillérekből el lehet indítani, házakhoz kijártok, takarítás, ablakpucolás, adóztok belőle rendesen, stb.
1
pont ezt javasoltam én is a bnőmnek, de sajna ehhez is el. kell végezni okj-t.
Gondolom a 4x2 év babázos otthon lét alatt nem gondolkodott azon, hogy lehet tanulni kéne valamit?
Ne válalj vele semmilyen közös vállalkozást, az a legjobb.
1-es vagyok, a takarító vállalkozáshoz valóban nem kell OKJ - max alkalmazottként követelhetik meg némely cégek.
Meg mondjuk komolyabb takarításokhoz nem lesztek jók: gyárak, hatalmas irodaterületek, speciális takarítások ( hajó, stb)
5-6
én úgy tudom muszáj vmi végzettség ehhez, pár hete ide vki belinkelt róla egy tájékoztatót, de most nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!