Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek ezeknek a szakmákn...

Szerintetek ezeknek a szakmáknak van jövője? Burkoló, festő, karosszéria lakatos, autófényező.

Figyelt kérdés
2022. febr. 21. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van.
2022. febr. 21. 18:31
 2/6 Fsms ***** válasza:
100%
Igen. Ezekre a szakmákra mindig szükség lesz.
2022. febr. 21. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nagyon kurrens szakmák, jól kereshetsz, ha beletanulsz.
2022. febr. 21. 19:11
 4/6 Dávid ***** válasza:
100%

Ezekkel a szakmákkal az a baj, hogy ahogy öregszel, egyre kevésbé tudsz profin dolgozni.

De max elmész 50 évesen tanítani valakit vagy buszvezetőnek nettó 400-ért :)

2022. febr. 21. 20:49
 5/6 librikus ***** válasza:
100%
Iparosként jól megélsz a szakmádból, a saját gazdád lehetsz, legfeljebb csak otthon a feleségednek kell szót fogadnod.
2022. febr. 26. 09:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor van jovoje szamodra ha sajat vallalkozast csinalsz. Ha valakinek dolgozol akkor nem keresel jol es rengeteg a kisvallalkozo 1-2 alkalmazottal akik nem jelentenek be 8 oraba, munkaruhat nem adnak, szabadsagot nem fizetnek, tappenzt nem fizetnek.

En festo vagyok, kb 4-5 evet dolgoztam festokent Magyarorszagon. Most kulfoldon vagyok de ha visszakoltoznek akkor tuti hogy vallalkozasba kezdenek.

Nem veletlen hogy a legtobb szakember nem talal munkast mert eleg konnyu vallalkozast inditani keves tokevel is, tehat aki jol dolgozik az a sajat munkajat csinalja, nem megy el amsnak melozni. Masreszrol meg ahogy irtam, a vallalkozo nem jelent be 8 oraba hanem 4-6 oraba es minimalberre. Ha be is jelent 8-ba akkor is papiron a minimalbert keresed. Erre nem kapsz hitelt ha hazat szeretnel vasarolni, hiaba keresel netto 250-300at.

Nehany ev alkalmazottkent jol jon hogy tapasztalatot szerezz, gyujts egy kis penzt, vegyel szerszamokat, munkasautot es utana tudsz sajat vallalkozast inditani.

2022. márc. 4. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!