Megéri karosszéria lakatos vállalkozást indítani úgy, hogy nincs végzettségem? Alkalmazottat vennék fel.
Figyelt kérdés
2022. febr. 18. 17:12
1/3 anonim válasza:
Részletek is lesznek vagy találgassunk?
2/3 anonim válasza:
Nem, mert az öngyilkosság, de minimum felelőtlenség.
Olyan helyre biztosan nem vinném kalapálni az autóm, ahol a tulajnak/főnöknek gőze sincs a szakmához.
Az én autómat is olyan helyen javíttattam, ahol egy brilliáns karosszériás dolgozott, ahol a főnök ment el anyagért, valamint este átvizsgálta a napi munka sikerességét, ő vette át a javítandó roncsot, árajánlatot, számlát adott. Ez szakma nélkül nem megy
3/3 anonim válasza:
Szerintem megéri. A tulajdonosnak nem kell, hogy a kisujjában legyen a szakma. Persze legyen gőze hozzá, de nem az ő feladata lesz a műhely munka. Neki egészen más feladati vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!