Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan találjak társakat a...

Hogyan találjak társakat a ("leendő") állásomhoz, vállalkozásomhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy afféle vállalkozást csinálni, ahol én vagyok az alapító, és az alap mindenes, mindenhezértő, a többiek meg olyanok, olyan szakmájuk van amihez én nem nagyon értek...

Én egy kreatív igazgató, afféle CEO , feltaláló és ötletgazda vagyok.

Honnan lehetne plusz hozzám hasonló "vállalkozó" jellegü embert/embereket találni?

Van ilyen portál, vagy vlahol ismerkedjek?

2022. febr. 14. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csinálsz egy kft-t és felveszel alkalmazottakat
2022. febr. 14. 08:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Írj üzleti tervet, ha még nem tetted meg.
2022. febr. 14. 08:08
 3/8 A kérdező kommentje:

De én qnnyira nem komálok mindent egyedül csinálni, bár szeretem amit csinálok, de elképesztően nagyon kellene társ, aki beszáll mellém kvázi..

1# és honnan lehet ilyen társakat találni? Van egy lista (tán)?

2022. febr. 14. 08:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a célod? Mi a szakterületed?
2022. febr. 14. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, írsz egy üzleti tervet. Amivel tisztázod az elképzeléseidet, az ötletedet, mit akarsz nyújtani, kinek, hol várható költségek, bevételi prognózis, kockázatok.

Ezzel már szerezhet befektetőket, ha jó az ötlet és más is lát benne fantáziát.

2022. febr. 14. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

“ 1# és honnan lehet ilyen társakat találni? Van egy lista (tán)?”

Feladsz egy álláshirdetést…

2022. febr. 14. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"De én qnnyira nem komálok mindent egyedül csinálni"

Az a helyzet, hogy a CEO nem fán terem. Nem úgy lesz valaki CEO, hogy csicskákat gyűjt maga köré, akiket instruálhat. A CEO-ságot ki kell érdemelni előbb.

2022. febr. 15. 10:06
 8/8 A kérdező kommentje:

7# Igen, valószínűleg ötletgazda lettem, és miután én magam találom ki a legjobb megoldásokat, filmeket, márkaneveket, ruhamárkákat, logókat, webcímeket, videós dolgokat (vágok is:), stb...

Csináltam már több mint 1000 db koncertet, amin csak dolgoztam, kb 7bévig szinte minden nap egy hang; és videóstúdióban (irodákkal) dolgoztam.

E mellett a zenei ötleteimet valósítottam meg, és még hobbiból*, a bátyámék 6-7fős csapatával külön partikat, kivetítéseket, jó weboldalt csináltunk, kb 300 bulival:))

Apám 3-4 Tv társaságnál dolgozott, ahol igaz még kisfiúként, de jelen voltam, sok sok minenfélét láttam, segétkeztem ebben-abban, szóval azért van mire büszke is legyek...:)

Tesómék is sztár zenészek, én meg kb 20 éve benne vagyok a kulturális médiális világban, sok som tapasztalattal.

Azért ezt nem minden ember mondhatja el magáról...🙂

Plusz oly 5-10 éve, kissé magától, elkezdett ötletek gyártódni a fejemben, amiket ha jól lemenedzsereli az ember, akkor SIMÁN világklaszis, de minimum országos szintű "rajongást", vevőköröket, érhetnénk/érhetünk el.

Szóval a lényeg, hogy alapítónak, és ötletgazdának teljesen jó szívvel mondom magam, segítőkész, minden jót megtevő, megszervező embernekk. S miután én döntöm el, ki micsoda a csapatban, a vállalatomban, és egyenlőre még nem nagyon találkoztam olyan emberrel, akire azt merném mo dani, hogy ő egy CEO (édesapámon kívül kb:). De nap mint nap találkozok olyan emberekkel, akikkel szívesen társulnék, vagy örülbék, ha tagja lenne a "rajongói stábombak":))

Szóval minden jó tanácsot elfogadok, mert engem főleg a gyakorlat tesz olyanná, amilyen vagyok.:) kellenek a jóféle, akarbi, tenni vágyó, értelmes, megbízható tehetséges, kreatív, jóhiszemű emberekkel.

2022. febr. 15. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!