Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Masszázs vállalkozás így?

Masszázs vállalkozás így?

Figyelt kérdés
Havi 60ezer forintom jön be, levelezős egyetemista vagyok, 2 évet dolgoztam egy hotelben gyógymasszőrként, másik megyében, így itthon nagyon kicsi a vendégköröm. Arra lennék kíváncsi, hogy megérné-e így is belevágnom egy masszázs vállalkozásba? Helyiség bérléssel. Vannak támogatások, amelyeket igénybe vehetek? (24 vagyok.) Nagyon szeretem a szakmámat, szeretnék ebben dolgozni... De szegény családban éltem mindig, így nincs félretettem pénzem, csak az a havi 60 ezer. Mégis... megérné erre fordítanom?

2022. febr. 8. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Számold ki.. nincs támogatás.
2022. febr. 8. 17:44
 2/3 anonim válasza:

A szándékod legyen erős, legyen képed róla és KÉP es leszel rá.

Ha bérelsz helységet kérjél próbaidőt.

2022. febr. 9. 08:11
 3/3 Dzsoki ***** válasza:
Kialakított vendégkör nélkül,nagyon kérdéses. Próbálj itthon is valamelyik szalonban kezdeni. Sok jutalékot fognak levenni,de adnak valamennyi hátteret. Az stimmel,hogy bérelt helyiségnél,kérjél próbaidőt. Bár az nagyon kérdéses,hogy 60ezer forintért,mit kínálnak?
2022. febr. 13. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!