Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ki mennyit tett be először...

Ki mennyit tett be először bitcoinba, és mennyi volt a legnagyobb össz nyereséged?

Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 20:57
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
23450 forintot, pont a multkor meseltem havernak, ami most olyan 543000-et er :) ha akkor ezt tudtam volna... Persze kozbe vesz az ember es nyer is vele, de az elsot nehez elfelejteni :)
2022. jan. 5. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Háromezernél próbáltam ki, de utana hetekig 3000-t raktam be újra és újra valahányszor kicsit zokkent. Összesen 80-at amit 2 hónappal később 200-ert adtam el. Ma az kb. másfél milliót érne.
2022. jan. 6. 12:58
 3/6 A kérdező kommentje:
micsoda sztorik :O én is gondolkozom már egy ideje a vásárláson, pár hónap múlva leszek 18 és már az első nap az lesz a dolgom, én 100k szeretnék majd. az okosak mások "hibájából" tanulnak, ezek után már én is hosszútávra tervezem a befektetést :d
2022. jan. 6. 17:50
 4/6 anonim ***** válasza:
50 dollart raktam bele juniusban, csak a moka kedveert, most 67-et er.
2022. jan. 6. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok azért nem kell félteni mert később újra vásároltam bitcoint 300 ezerért és az ma kb egy milliót ér. Csak hát 4 év alatt lett belőle 1 millió
2022. jan. 6. 22:56
 6/6 Robbbi válasza:

60$-t tavaly (2021) április végén és 100$-t május közepén.

Novemberre kb:175€ körül volt az értéke. Akkor átválottam €-ra még a crypto számlán, mert vissza akartam utalni a számlámra, de nem tudtam, majd idén január elsején vettem belőle 100€ BTC-t egy kevés Stellart (XLM) és Litecoint (LTC).

Most meg 150$-ért vettem Stellart (XLM).

2022. jan. 22. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!