Milyen formában lehet úgy kézműves boltot nyitni, hogy mások termékeit segítek ott hivatalosan eladni?
Figyelt kérdés
Milyen cégforma kell nekem, és milyen azoknak akik általam adnák el a termékeiket? Létezik már ilyen valahol?2021. dec. 28. 12:28
11/17 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs, ezért kérdezem
2021. dec. 28. 19:23
12/17 anonim válasza:
Menj el egy könyvelőhöz és kérj tanácsot!
Úgyis kell majd neked könyvelő a vállalkozásodhoz...
13/17 anonim válasza:
Egyébként már létezik ilyen.
Meska.hu
Ha jól emlékszem akkor egy hirdetés feladás 20Ft+ÁFA 4 hónapra és az eladás után 8% jutalék az oldalnak….
14/17 A kérdező kommentje:
De ez weboldal csak? Én üzlethelyiségre gondoltam és úgy, hogy a beszálítók magánszemélyek legyenek
2021. dec. 30. 17:52
15/17 anonim válasza:
16/17 A kérdező kommentje:
Olyasmire gondoltam mint a meska.hu, viszont nem weboldalra, hanem inkább egy üzlethelyiségre, ami úgy funkcionálna, mint egy piac, csak nem zöldségekkel, hanem termékekkel. Bérelhető lenne egy kis hely, mindenkinek, és a termékek tulajdonosainak nem lenne szükség jelen lenni.
2022. febr. 13. 11:43
17/17 anonim válasza:
Cicuka, még mindig javaslom a minner által interjuvolt márkát csekkold.
Ugyanaz az alapja. Annyi, hogy te nem online-n hanem offline-n tevékenykednél.
Megnézted, akkor irány a kormányablak, NAV és tájékoztatnak részletesebben ingyen a tevékenységről.
Elmondod, hogy csak elképzelésed van és információt szeretnél. Nem harapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!