NAPPALI TAGOZATOS hallgatóként nincs kötelező járulékfizetés. Akkor is így van, ha PASSZÍVON vagyok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 13:47
1/2 anonim válasza:
Attól függ. Szerinted milyen jogviszonyban áll be a kötelező járulékfizetés nálad? tudnom kéne hogy válaszolhassak nem mindegy hogy ev-ről vagy társaság tagjáról beszélünk-e
2/2 anonim válasza:
Ezt szeretném megtudni Én is. EV-it szeretném kiváltani és a köv.félévem valószínű passziváltatom.
Ennyit találtam erről a TVSZ-ben:
"Jogszabály alapján a hallgatói jogviszonyon alapuló egyes jogok és kötelezettségek – pl. GYES, társadalombiztosítási ellátás, kártérítési-anyagi felelősség stb. – a hallgatói jogviszony szünetelése alatt is megilletik, illetve terhelik a hallgatót, de a szünetelés időszaka alatt a hallgató nem részesíthető a hallgatói jogviszonnyal összefüggő pénzbeli vagy természetbeni támogatásban."
Valaki segítsen!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!