Van itt olyan ember, aki szeretne vállalkozást indítani, de nem egyedül, hanem valakivel, de még nem talált társat hozzá?
én évek óta szeretnék vmi saját vállalkozást, de biztosan nem egyedül, hanem vkivel.
akivel összefogunk, együtt dolgozunk, tartjuk egymásban a lelket, közösen ötletelünk stb.
de nem találok hozzá partnert.
mindenképp családtaggal akartam, de a testvéremet nagyon leköti a családja, sok gyerek, vagy a legjobb bnőmmel, de ő is nagycsaládos lett, nekem nincs senkim.
vannak pályázatok.nekem azért lett volna jó a húgommal csinálni, mert ő fiatalabb nálam pár évvel, és 35 év alattiként az ő nevében adhatnánk be vissza nem térítendő vállalkozásindításra támogatást.
nagyon szeretnék saját vállalkozást, nincs már kedvem másnak talicskázni a pénzt, meg szenvedni a hülye főnökökkel.
a sajátomat akarom csinálni, olyannal együtt dolgozni, akit bírok, a magunkét építeni.
4
én vállalkozó akarok lenni, nem alkalmazott
8
Hihetetlen, de nekünk is férjemmel van egy vállalkozásunk és egyszerűen dől a lé.
Van.
Mihez értesz és mennyi pénzed van a vállalkozás indításához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!