Milyen családi vállalkozást érdemes indítani?
két fővel, lánytestvérek vagyunk.
valami olyat szeretnénk, ahova a belépési küszöb alacsony és kevés kezdőtőkével is elkezdhető.
Mi lenne, ha első körben elmennétek dolgozni, tapasztalatot szerezni, majd amikor el fogtok jutni arra a pontra, hogy azt érezzétek, hogy "jé, tudnám én ezt jobban is csinálni", akkor indítanátok vállalkozást?
Nem ismerünk titeket, nem tudjuk, mire vagytok képesek, mit lennétek hajlandóak csinálni, mennyi pénzt tudnátok beletenni a vállalkozásba, nem tudjuk, hol éltek, ott milyenek a piaci körülmények, mire van fizetőképes kereslet... így azért konkrétumot mondani relatíve nehéz.
3
szerintem ostobaságot írtál, végezz el egy egyetemet, aztán utána nézzél le mást, aki elvégezte.
“ szerintem ostobaságot írtál, végezz el egy egyetemet, aztán utána nézzél le mást, aki elvégezte.”
2 főiskola, 2 egyetem és egy OKJ számít?! 🙃
De fogalmazzunk másképp semmi piacképeshez nem értetek.
Könyvkiadó / tanácsadó cég?
De sokára lesz nyereséges...
tudok jól kapálni, veteményezni, minden kerti munkát.
és ugye sok ember már falun sem műveli a kertjét, mert lusták vagy nem értenek hozzá, így kénytelenek boltból megvenni zöldséget-gyümölcsöt.
ha vállalnám, h. művelem a kertjüket?
ők fizetik a vetőmagot, megbeszéljük miket akarnak a kertjükbe, én elvetem, művelem, lesz belőle termés.
ők megfizetik a munkámat megegyezés szerint.
ez hülye ötlet biztos, de most hirtelen más nem jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!