Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Autóalkatrész boltot szeretnék...

Autóalkatrész boltot szeretnék nyitni, mik a teendők? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szeretnék egy autóalkatrészekkel és egyéb autós dolgokkal foglalkozó boltot nyitni. A hely ahol lenne már megvan, a közelben nincs szinte egyetlen egy hasonló kaliberű üzlet sem, a legközelebbi autós bolt is ~1,5-2 órányi autó útra van.

A kérdésem legfőképpen az lenne, hogy mekkora tőke kellene hozzá, milyen engedélyek, és milyen kapcsolatok? (gondolok itt pl. Bárdira, aki beszállítana, azaz valamiféle partnerre)

Minden ezzel kapcsolatos információt megköszönöm.

2021. dec. 10. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Pokolian nagy indulótőke, hogy legyen mindig, minden.

Mert miért vegyem nálad, ha nincs, és te is csak megrendelni tudod?

Akkor megrendelem én/szerelőm, és kiviszik neki 3-4 nap alatt.

2021. dec. 10. 18:59
 2/8 anonim ***** válasza:

"közelben nincs szinte egyetlen egy hasonló kaliberű üzlet sem"

Csak van internet, meg van házhoz szállítás ott is. Szóval az a nincs az utcában bolt, már nem állja meg a piackutatás kipipálását.

2021. dec. 10. 19:05
 3/8 A kérdező kommentje:

A házhozszállítással csak annyia baj, hogy általában az emberek délelőtt azért nem maradnak otthon, hogy átvegyenek valamit, nyílván van kivétel. A rendeléses dolog meg persze nem úgy működne mint interneten, csak mivel valahonnan nekem is bekell szereznem ügye nagykeráron így kell egy partnercég, plusz így a kiszállítás díját sem számolják fel. Meg ügye így azért olcsóbban is hozzá jutnak dolgokhoz.

Illetve ahogy írtad, a szerelő megveszi, csak ügye nem mindenki viszi szerelőhöz az autót mondjuk egy ablaktörlő cserére vagy olajcserére.

2021. dec. 10. 19:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Illetve az első válaszolónak.

Gondolom azért te is szívesebben néznél/nézel előbb be egy, a városodban lévő autósboltba hátha van az ami kell neked mielőtt rendelsz interneten és 3-4 napig vársz rá míg kihozzák.

2021. dec. 10. 19:20
 5/8 anonim ***** válasza:

4.-re.

Igen, de ha nálad, ott, azonnal nincs, akkor nem veled rendeltetem, hanem meghozatom magamnak.

Erre írtam, hogy kell egy vagon lóvé, hogy SOK árud legyen.

2021. dec. 10. 19:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze, ez tiszta sor, ezért is tettem fel a kérdést,legfőképpen az engedélyek érdekelnek,a tőke másodlagos:)
2021. dec. 10. 20:01
 7/8 A kérdező kommentje:
+ még annyi ezzel a rendeléssel kapcsolatban, hogy pl. Egy ismerősömnek is van ilyen autós boltja, pl. Náluk ha megrendelsz valamit 2órán belül kihozza a futár, szóval nem kell vele várni napokat
2021. dec. 10. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem is kell otthon maradni. Rendelheti a munkahelyére, foxpostra, pic-pack pontra, stb. a kipufogót, abroncsokat annó én is a munkahelyemre rendeltem.
2021. dec. 10. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!