Home office munka 100%-ban -> Nem kellene utaznom -> üzemanyag, autó, idő.
2021. dec. 6. 00:49
2/10 anonim válasza:
Burgonyakoptató -> időspórolás, kényelem
Futópad -> idősprórolás, pénzspórolás, kényelem (maszk miatt), több energia
Szárító funkciós mosógép -> idősprórolás
Saját lakás -> pénzmegtakarítás, időspórolás
Fürdőkád -> kényelem
Ezeket tervezem venni.
2021. dec. 6. 01:31
3/10 anonim válasza:
Egy barátnő.
2021. dec. 6. 01:32
4/10 anonim válasza:
Könyvelő
2021. dec. 6. 04:54
5/10 molnarmarcell21 válasza:
A kérdező szerintem olyanra gondolt, ami még nincs :)
Én fejben egy olyan irányítható zseléfotelt alkottam meg, amely az agyhullámokat érzékelve képes a test bármely pontjára a legjobban eső nyomást kifejteni. Magyarul egy masszázsfotel lenne, ami tudja, hogy melyik pillanatban hol kell és milyen erővel megnyomnia, hogy jó legyen.
2021. dec. 6. 06:59
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen valami olyanra gondoljatok amit nemtudtok csak úgy megvenni az internetről.
Köszi a foteles választ😃
2021. dec. 6. 07:10
7/10 anonim válasza:
2, van egy zsír új, három alkalommal használt futópadom, de nincs energiám hirdetni és szórakozni vele. Ha a szállítást megoldod, ingyen a tiéd (nem loptam, eskü, megvan a számlája) :D
2021. dec. 6. 07:43
8/10 anonim válasza:
Hat oszinten pasz, most autora gyujtok, varom hogy a befekteteseim felfussanak, majd abbol hazat kene venni ha majd meglesz a 2. gyerkoc is
2021. dec. 6. 09:03
9/10 anonim válasza:
Nekem a lottó ötös eléggé megkönnyítené, mert befeketetném egy részét, aminek a jövedelmeiből megélnék és nem kéne dolgoznom, csak utaznék és élvezném az életet a párommal, meg a később a gyerekekkel.
2021. dec. 6. 09:36
10/10 anonim válasza:
Olyan szoftver, ami pontosan és helyesen írja le, amit diktálok neki. Szövegíró vagyok, rengeteget gépelek, és sajnos mindegyik program után javítgatni kell a szöveget. Nagyon meggyorsítaná a munkámat, ha nem kellene, és a kezem se menne tropára a billentyűzet püfölésétől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!