Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vettem egy ingatlant kft...

Vettem egy ingatlant kft nevére, akkor a vételárát eltudom számolni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 14:26
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Pedig már évek óta így csinálom és van könyvelőm, nem szóltak még.
2021. nov. 20. 07:55
 22/48 anonim ***** válasza:
Akkor miert írtad ki a kerdest??
2021. nov. 20. 08:39
 23/48 anonim ***** válasza:
Ha tényleg van könyvelőd és így csináljátok, akkor sürgősen cseréld le. De én inkább azt tartom valószínűbbnek, hogy egy ordas nagy kamu az egész.
2021. nov. 20. 08:53
 24/48 anonim ***** válasza:
#23: az hát... valami wannabe bizniszmanus tini okoskodik a memletező cégevel. 😂😂
2021. nov. 20. 08:55
 25/48 A kérdező kommentje:

De ha a könyvelő rosszul számolja el akkor már kibukott volna nem?

Volt már valami behívó magyarázkodásra de akkor is a könyvelő ment el. Nem lett belőle semmi.

2021. nov. 20. 09:00
 26/48 anonim ***** válasza:
Add meg az adószámot, belenézek a beszámolóba és akkor elmondom pontosabban a véleményemet.
2021. nov. 20. 09:17
 27/48 A kérdező kommentje:

Idegen abba nem tud belenézni.

Amúgy igazatok van, mondta a könyvelő hogy nem lehet leírni, pénztárcsökkentést lehet csak.

De így hogy pénzátadás a valóságban nem történt így ennyit kitudtam venni a cégből.

2021. nov. 21. 01:11
 28/48 anonim ***** válasza:
Bárki bele tud nézni, nyilvánosak a cégek beszámolói :D Ebből is látszik, hogy full kamu vagy.
2021. nov. 21. 08:56
 29/48 anonim ***** válasza:

27: nem tudom, milyen vállalkozó vagy te, de nagyon fogalmatlannak tűnsz...

Már hogyne tudna bárki belenézni a LEZÁRT üzleti évek beszámolóiba???

Nyilvánosan hozzáférhető, akár cégnév, akár adószám alapján rá tudsz keresni bármelyik cég beszámolójára, mérlegére, kiegészítő mellékletére, stb. - éves bontásban.

[link]

Rámész a keresésre, és lőn....

2021. nov. 21. 10:29
 30/48 anonim ***** válasza:

"De így hogy pénzátadás a valóságban nem történt így ennyit kitudtam venni a cégből."

Mennyi az az "ennyi"....???

Totál rébuszokban beszélsz - egyre jobban látszik, hogy full kamu amit itt előadsz.

2021. nov. 21. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!