1/11 anonim válasza:
Sehogy, mert nem kothet szerzodest 18 eves kora elott.
2/11 anonim válasza:
Nem tudok egy olyan helyrol se ahol lehetne kiskoeukent domaint regelni
3/11 anonim válasza:
Kifizeti és kész. Nem mintha bárhol is kérnének személyit egy szaros domain regisztrációhoz.
5/11 anonim válasza:
Szól az apukájának, anyukájának.
6/11 anonim válasza:
#4 Akkor vegyen valami nagyobb domain hostingtól és kész, GoDaddy, NameCheap és úgy kb egyik értelmes domain hosting se kér személyit....
7/11 anonim válasza:
... de hitekartyaszamot biztosan, es az OTP junior Maestrot nem biztos h. elfogadjak vagy egyaltalan tud vele fizetni online.
8/11 anonim válasza:
És te miből gondolod, hogy az van neki? :D És tudtommal az MasterCard, de javíts ki ha tévedek. Nekem is OTP Junior kártyám van és MC, nem Maeostro. Amit fixen elfogad a Rachhost, meg minden értelmes vállalkozás.
És továbbra is ott van neki a lehetőség, hogy valamelyik világszinten ismert hostingtól vásároljon, GoDaddy, NameCheap stb.
9/11 anonim válasza:
Sziasztok. Igaz nem a RackHost-nál, de Én pl. tudtam, kiskorúként regisztrálni és még az ÁSZF-ben sem szerepelt kikötés. Igazából, ha van bankkártyád akkor már kész is az egész. Természetes és jogi személy is egyaránt igényelheti.
10/11 Áron válasza:
Kedves 8 as!
Valóban MasterCard az otp kártyája, ugyan úgy ahogy az Erste diák-kártyája, amit már 14 éves kortól lehet igényelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!