Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Honnan van ennyi kulonbozo...

Honnan van ennyi kulonbozo vallalkozas?

Figyelt kérdés

Hogy csinaljak az emberek? Ugy ertem pl a Facebookon is naponta tobb szponzoralt hirdetest latok valamirol, amirol soha nem hallottam azelott, de ha vegigmegy az ember egy mellekutcaban, tele van random kisboltokkal (mindenfele terulet), honnan szerez mindenki toket ezekre a dolgokra?

A multkor pl setaltam egy utcaban ahol gyerekkoromban (kb 10-15 eve) sokat jartam, mert ott laktam es meg mindig ott van egy harisnyauzlet, azota is, pont ugyanugy nez ki. Az pl hogy maradt fent azota? Ki az aki manapsag nem plazaban vasarol harisnyat (raadasul kozel van a Westend, par utca), hanem lemegy egy random retro harisnyaboltba? Raadasul a harisnya nem is mindennapi dolog, veszel egy evben talan 3-4x maximum. De ez csak egy pelda.

2021. okt. 24. 18:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor még ne is akarj!

Első körben könyveket ajánlok:

Kezdésnek

Barabás Miklós - Munkaügyi útmutató, és bérszámfejtési példatár.

Értelmezi és számokban is bemutatja számodra a munka törvénykönyvét munkavállaló és vállalkozói oldalról is.

2021. okt. 25. 20:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Ranezek, koszonom.
2021. okt. 26. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!