Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen TEÁOR számok tartoznak...

Milyen TEÁOR számok tartoznak hozzám?

Figyelt kérdés
Ezer éve kiváltottam három TEÁOR számot, azok azóta változtak is, most pontosan szeretném tudni, hogy ami annak idején képző és iparművészeti tevékenység nevet viselte, az vajon alkalmas-e arra, hogy saját készítésű, egyedi játékokat áruljak vele piacon? A NAV a Statisztikai Hivatalhoz irányított, hogy ők tudják megmondani, hogy melyik TEÁOR számmal mi a helyzet, de azok is csak a vállukat vonogatják, hogy majd változik, meg hogy ők sem tudják. A hetessel kezdődő adószámom alapján valahol meg tudom nézni, hogy hozzám milyen teáor számok tartoznak? Mert már ebben is elbizonytalanodtam. Szóval ez két kérdés. Valami cégjegyzékről beszélt a KSH-s hölgy. Elég béna vagyok én is, de a rendszer is, hogy ezt így kell nyomozni. Köszi
2021. okt. 15. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
2021. okt. 15. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
A saját tevékenységeidet a webes ügysegéden látod
2021. okt. 15. 11:38
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi, úgy látom, itt kamarai tagnak kell lenni a regisztrációhoz. az sajnos nem vagyok.
2021. okt. 18. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem kell regisztrálni, csak most épp frissîtik
2021. okt. 18. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2021. okt. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!