Szeretnék szobafestési és hidegburkolási munkákat hivatalosan végezni egyénileg. Hogy kezdjem el az ügyintézési részt? Milyen vállalkozást érdemes nyitni erre? Mikortól hirdethetem magam?
Figyelt kérdés
Mennyibe fog nekem ez kerülni havonta? Ha a Facebookon hirdetem magam, de nincsen pénzmozgas, akkor abból lehet probléma? Hogy tudják a penzmozgast igazolni? Mi az a szint, amikor már érdemes váltakozást nyitni hivatalosan is?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2021. okt. 12. 11:54
1/3 A kérdező kommentje:
Először próbaképpen lehet dolgozni másnak is? Vagy máris hivatalos vállalkozást kell csinálni?
2021. okt. 12. 11:55
2/3 anonim válasza:
Mindkettő végzettséghez kötött tevékenység. Ha megvan rá a végzettséged vagy van alkalmazottad akinek van, akkor bármikor nyithatsz vállalkozást. Az adózás attól függ milyen adózást választasz. Az, hogy melyik érné meg neked, ennyi infóból nem lehet megmondani.
3/3 anonim válasza:
"Először próbaképpen lehet dolgozni másnak is?"
Ha nem tudsz számlát adni, egy cég sem fog alkalmazni mert nem tud kifizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!