Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyi induló tőke kell egy...

Mennyi induló tőke kell egy dropshipping üzlethez?

Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol eleg lehet minimalis penz + weboldal. Mondjuk attol fugg hogyan csinalod, sajat brandel vagy tovább ertekesitessel, nameg termek fuggo is.

Gondolom semmit nem tudsz a temarol csak lattad h ezzel lehet penzt keresi...

2021. okt. 9. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:

hozzáértés nélkül? Rengeteg+1

hozzáértéssel? Pár 10e Ft.

2021. okt. 9. 11:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából az érdekel hogy X ideig nem lesz nyereseges, a pénzt azonban viszi ez az... És plusz a lehetséges váratlan helyzetek.
2021. okt. 9. 11:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Pár tíz ezerből a könyvelőnek se futja sokáig. Hozzáértéssel pedig az ember nem elkezdi hanem már csinálja.
2021. okt. 9. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy link, ami (talán) összefoglalja amit kezdőként tudni érdemes.

(Csak az egyéni véleményem osztom meg ezekről a helyekről: általában lehet tudni, hogy egy dropshipping oldalra sikerült kattintanom....És már megyek is tovább. Számomra nem megbízható egy olyan kereskedő, aki még csak nem is látja azt az árut, amit nekem el akar adni.)Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de itt utána tudsz nézni a menüben, hogy mi micsoda.

2021. okt. 17. 19:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Én kombinálni akarom. A kereslet arányában tartanék raktárkészletet is a vevő meg választhat hogy megkapja azonnal drágábban vagy droopshippinggel olcsóbban X hét alatt
2021. okt. 17. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Értem, de akkor így már végképp nem lehet megmondani, hogy mennyi kezdőtőke kellene. Ebben az esetben nyilván több, de csak úgy "vakon" nem szabad ilyesmibe belevágni, még jól menő webshop (ismerősöm üzemeltette) ment tönkre kb. háromnegyed éve. Pedig sok vásárlója volt, Facebookon is nyomta, aztán közbejött egy súlyosabb dolog,(nem szabálytalanság) és hopp..
2021. okt. 17. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
A kezdodotoke magáról a dropshippeingrol szól a saját raktárkészlet már a haszonbol alakulna ki a későbbiekben
2021. okt. 17. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!