Persze, totál belefér. Jó pénzt lehet vele keresni.
Én egy olyan webshopra amiben csak 5 darab terméket szerettem volna árusítani, arra kaptam ilyen 270.000-300.000Ft körüli árajánlatot több helyről is. Igaz te nem webshopot írtál hanem weboldalt de szerintem nem sokkal olcsóbb egy weboldal sem. Szóval hajrá!:)
2021. szept. 28. 20:49
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Konkrétan olyan oldalakra gondoltam, amik csak pár oldalból állnak és nem kezelnek adatbázist. Például egy cégnek a bemutató oldala semmi más. Bár ha azt nézzük egy ilyet mennyi idő alatt lehet összedobni (1, max 2 nap) akkor még 50 ezerért is megérné.
2021. szept. 28. 20:52
3/14 A kérdező kommentje:
De azért szívesen hallgatnék meg webfejlesztőket is, hogy ők milyen weboldalat és mennyiért csinálnak.
2021. szept. 28. 20:53
4/14 anonim válasza:
Amire te gondolsz azok 20-50 között mozognak, persze akkor ha rendesen lekódolt, nem wordpresses kattintgatott szar. A komolyabb webshopok 200-tól több millióig mennek, attól függ mennyi php és javascript kódot használ, mennyire bonyolult. Nekem nem ez a fő profilom, de csináltam párat régebben és jó pénzt lehet vele keresni, csak tudni kell kinek van igénye ilyenre és hogyan add el magad.
2021. szept. 28. 22:02
5/14 anonim válasza:
Ja és az se hülyeség ha beszállsz egy webes profilú cégbe alvállalkozóként, és ők adnak neked munkát. Persze így levonják a részüket, viszont a kapcsolatépítéssel nem kell foglalkozni.
2021. szept. 28. 22:06
6/14 A kérdező kommentje:
#5 Ez sem rossz ötlet.
2021. szept. 28. 22:59
7/14 anonim válasza:
milliókat lehet vele kaszálni, nagyon megéri
2021. szept. 28. 23:29
8/14 anonim válasza:
Webfejlesztőként ajánlom, hogy amíg az adatbázis gondot okoz, addig ne kezdj bele. Statikus oldalakat bármelyik középiskolás össze tud rakni, akit kicsit is érdekel a téma.
2021. szept. 29. 11:47
9/14 A kérdező kommentje:
#8 Adatbázis sem okoz igazából gondot. Anno suliban 2-3 tanóra alatt össze dobtunk egy minimális dizájnnal rendelkező webáruházat, szóval gondot nem okozna. Inkább az okozna kissé gondot, hogy az üzemeltetési részében (szerver, stb) nincs tapasztalatom.
2021. szept. 29. 11:54
10/14 anonim válasza:
A szerverüzemeltetés egy külön szakma, általában nem a webfejlesztő feladata.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!