Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hamarosan használt baba és...

Hamarosan használt baba és gyermekruhaboltot fogok nyitni. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan tudnék árban és minőségben is megfelelő árukészletet beszerezni? Rengeteg nagyker van, kicsit elvesztem...

Figyelt kérdés

2021. szept. 26. 11:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Használt babát biztos nem fogsz találni...
2021. szept. 26. 11:57
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Ha még azt sem tudod, hogy honnan fogsz árút beszerezni, akkor szerintem még ne vágj bele.
2021. szept. 26. 12:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem mondod? Pedig azt hittem, árukeszlet nélkül is belevághatok!Micsoda csalódás ez most!😀 Szíves elnézésedet kérem, hogy nem ezzel az ismerettel születtem! 😀😀 Épp azon vagyok, hogy megtudjam, de remélem, azért akad pár intelligens és segítőkész ember is! 😉 Szép napot és ne légy már ilyen frusztrált, nézd milyen szepen süt a nap! 😀😘
2021. szept. 26. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Hát...

1: baba- és gyermekruhabolt

Mivel babát nem fogsz árulni (gondolom).

2: ha most keresed az árukészletet, akkor még várj a nyitással.

3: ez véletlenül nem gazdasági kategória?

Ha még a kategóriát se találod, akkor a kereskedelem nem a te pályád, túl nehéz lesz neked.

2021. szept. 26. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

kínából, nagykerből.. a google segít.

[link]

2021. szept. 26. 14:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Ennyi jóindulat nélküli, megkeseredett embert még itt is! Komolyan sajnállak benneteket, és szívből kívánok nektek - veletek ellentétben - minden jót!
2021. szept. 26. 15:17
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Tudod, a kereskedelem nem rózsaszín csillámpónitanya.

Ha ilyen pici problémáktól ennyire besokalltál - akkor mi lesz veled a boltban?

Másrészt, ha ennyire vagy gondos, mint amit most itt előadtál... akkor inkább vigyed bankba a pénzed, ott jobb helyen van.

2021. szept. 26. 15:25
 8/11 A kérdező kommentje:

4/6

1. Egy véletlenül lemaradt kötőjel...Borzalmas ... Reméljük,te hibátlanul élsz!

2. Egy szóval sem írtam dátumot, hogy mikor nyitok.

3. Nem foglalkoztam a kategóriával... Te pedig ha még a kedvesség, segitókészség, jóindulat csíráját se hordozod, akkor ne dolgozz emberekkel, nem a te pályád, nehéz lenne neked nagyon.

2021. szept. 26. 15:31
 9/11 A kérdező kommentje:

Egy segítséget kérésre ilyen pökkhendien és lekezelően válaszolni benneteket jellemez! Szégyellhetitek magatokat!

Tovabbi sok sikert a tökeletes életetekhez!

2021. szept. 26. 15:36
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja.

Most szépen elkezded mosdatni magad.

Mindenki más hibás, DE TE NEM!

Még egyszer: az életben ennél az icipici kellemetlenségnél, ami most ért téged - SOKKAL nagyobbak és súlyosabbak lesznek.

Rámehet az egész pénzed. Főleg, ha ilyen hanyag leszel, mint most voltál.

És senki nem lesz meghatva attól, ha nem te vagy a hibás!

Csak annyit mondok, hogy ha VALÓBAN szeretnéd megméretni magad, akkor NAGYON GYORSAN szokjál le erről a viselkedésről, amit most itt előadsz!

A saját érdekedben.

2021. szept. 26. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!