Hamarosan használt baba és gyermekruhaboltot fogok nyitni. Abban szeretnék segítséget kérni, hogy honnan tudnék árban és minőségben is megfelelő árukészletet beszerezni? Rengeteg nagyker van, kicsit elvesztem...
Hát...
1: baba- és gyermekruhabolt
Mivel babát nem fogsz árulni (gondolom).
2: ha most keresed az árukészletet, akkor még várj a nyitással.
3: ez véletlenül nem gazdasági kategória?
Ha még a kategóriát se találod, akkor a kereskedelem nem a te pályád, túl nehéz lesz neked.
Tudod, a kereskedelem nem rózsaszín csillámpónitanya.
Ha ilyen pici problémáktól ennyire besokalltál - akkor mi lesz veled a boltban?
Másrészt, ha ennyire vagy gondos, mint amit most itt előadtál... akkor inkább vigyed bankba a pénzed, ott jobb helyen van.
4/6
1. Egy véletlenül lemaradt kötőjel...Borzalmas ... Reméljük,te hibátlanul élsz!
2. Egy szóval sem írtam dátumot, hogy mikor nyitok.
3. Nem foglalkoztam a kategóriával... Te pedig ha még a kedvesség, segitókészség, jóindulat csíráját se hordozod, akkor ne dolgozz emberekkel, nem a te pályád, nehéz lenne neked nagyon.
Egy segítséget kérésre ilyen pökkhendien és lekezelően válaszolni benneteket jellemez! Szégyellhetitek magatokat!
Tovabbi sok sikert a tökeletes életetekhez!
Ja.
Most szépen elkezded mosdatni magad.
Mindenki más hibás, DE TE NEM!
Még egyszer: az életben ennél az icipici kellemetlenségnél, ami most ért téged - SOKKAL nagyobbak és súlyosabbak lesznek.
Rámehet az egész pénzed. Főleg, ha ilyen hanyag leszel, mint most voltál.
És senki nem lesz meghatva attól, ha nem te vagy a hibás!
Csak annyit mondok, hogy ha VALÓBAN szeretnéd megméretni magad, akkor NAGYON GYORSAN szokjál le erről a viselkedésről, amit most itt előadsz!
A saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!