Mit tennél? Kérdés túl hosszú így olvasd a kommentet..
Mindig is arra vágytam hogy ne kelljen dolgoznom és annyi pénzem legyen hogy meg tudjak élni úgy hogy ne kelljen nélkülöznöm. Ezt eldöntöttem 3 éve, most ott tartok hogy se barátok, se párkapcsolat azért hogy sikerüljön elérnem a célomat. Ezt mind azért hogy legyen saját logisztikai cégem amit már nem kell felügyelnem. Annyi a bevételem hogy dolgoznom már nem kell de így sem vagyok boldog igazán.
Az ember azt gondolná hogy milyen jó lenne ha nem kellene dolgozni, de sajnos amikor tényleg sikerül elérni ezt a célt, akkor vágysz igazán vissza a ‘régi’ életedre.
Ismerőseim akikkel beszélek irigyek, nem tudom megosztani a problémáim senkivel mivel azt hiszik hogy felvágóskodni akarok..
Nem egy gazdag családból származom, az átlag kereset 1-200e FT így megértem őket valamilyen szinten.
Utólag már rájöttem miért mondják sokat azt hogy a pénz nem boldogít.
Kezdek depressziós lenni, nem tudom mitévő legyek….
Ez nem tudom, miért ebbe a kategóriába teszed fel, semmi köze a vállalkozáshoz. Go pszichológus.
Az a baj, hogy sokan nem veszik tudomásul, hogy a munkának nem csak az a célja, hogy pénzt keress. Egy keretet, célt ad a mindennapoknak. A munka adja a legtöbb ember szociális hálójának túlnyomó részét. És még lehetne sorolni. Dolgozz valamennyit, kezdj bele különböző projektekbe, akármi... amiért nap mint nap képes és hajlandó vagy kikelni az ágyból.
Az, hogy nem KELL dolgoznod a megélhetésért nem jelenti azt, hogy nem is SZABAD. Szóval, kezdj bele valami olyan munkába, amit szeretsz. Még az se baj, ha nem hajt hasznot. Vagy ilyenkor lehet pl. önkénteskedni vagy a hobbinak élni.
Nekem ha nem kéne dolgoznom, akkor utazgatnék mindenfelé, mikor itthon vagyok, akkor meg a házat szépíteném, kertészkednék, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!