Szakács és vendéglátó üzemeltető képzettséggel gond nélkül el tudnék indítani egy büfét?
Jelenleg dolgozom. Ha jól látom felnőttképzésben 1 év alatt meglenne a szakács képzés.
Az a terv hogy utána elhelyezkedem egy büfében hogy tapasztalatot szerezzek.
A büfés meló mellett megcsinálnám a vendéglátó üzemeltető képzést.
Ha van már elég rutinom akkor bérelnék egy büfékocsit. Vannak cégek amik segítenek a hasonló vállalkozások elindításában. Aztán ha pörög a bolt akkor vennék egy rendes büfét.
Szerintetek ez így működhet? Ezzel a 2 képzettséggel szerintem rendesen túlbiztosítanám magam, de még nem mélyedtem el nagyon a témában.
A büfékocsihoz vannak anyagi tartalékaim.
Később a büfé megvásárlását is meg tudnám oldani. Az anyagiak is kihívást jelenthetnek meg persze a kockázat, de azt legalább át tudom látni.
Ezeket a kusza szabályozásokat meg mindenféle engedélyeket, képzettségeket már kevésbé értem. Pl. szakács, vendéglátóként árulhatnék sört is? Vagy ahhoz külön engedély kell?
Régi álmom hogy legyen egy büfém, persze ez vmivel több lenne mint egy egyszerű büfé. Közösségi teret szeretnék. A jelenlegi munkámban nem vagyok boldog és úgy érzem itt az ideje váltani.
Mindkét végzettség elég külön külön is egy büfé nyitashoz.
Nem ezen szokott eluszni egy ilyen ötlet...
Kell alkalmazott, mert egyedül nincs elég időd rá.
Kellenek engedélyek, kell befektetés is. Nagyjából 10 milla az alap a kezdeshez.
Ha kocsiban akarod és nem fix helyen, akkor kell előkészítő konyha is valahol. Ha fix hely, akkor meg engedély a létesítéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!