Mik a turkáló nyitás feltételei? Számlaképesség, adózás, számla adási kötelezettség, ezekkel nagyjából tisztában vagyok már, de ebben egy könyvelő úgy is többet tud majd segíteni.
Most inkább az üzlethelyiségre vonatkozó szabályok érdeklenének. Kerestem a neten, de erről a részéről semmit nem találtam. Pl a saját családi házamban üzemeltethetek turkálót? Természetesen maga az üzlethelyiség külön bejárattal rendelkezne és minden más helyiségbe vezető ajtót zárva tartanánk (akár be is falaznánk, ha ez gondot okoz).
A másik amire gondoltam az az élelmiszer webshop. Ebben az esetben a fent említett helységet használnánk élelmiszer raktárként. Erről sem sok mindent találtam, hálás lennék minden infóért.. Nem jelentenék nagy konkurenciát, inkább csak a környékbeli ellátatlan falvak kiszolgálása lenne a cél mindkét esetben. Nem is a nagy zsozsó reményében inkább amolyan a kecske is jól lakjon és a káposztából is maradjon módon. Ha 0-tól picit többre kijövök havi szinten nekem az már jó. A kérdés az, hogy bele tudok-e vágni így. Segítsetek légyszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!