Milyen profilú (legális) vállalkozási tevékenységekkel lehet elérni legalább havi 20M Ft nyereséget?
Tehát milyen típusú / tevékenységű vállalkozások azok, amelyekkel éves szinten legalább 240-250M Ft tiszta nyereséget el lehet érni?
Fontos, hogy csak legális tevékenység legyen.
Nekem anno 20 000 000db/év kapacitású palackfúvót kellett terveznem (élőforma gyártás, majd méretre fúvás), de olyant terveztem ami ezt havi szinten hozta.
A meghívott 8 szakértő, cégtulaj közül 6 nem értékelte és nem értették miért tértem el a feladattól.
0,05Ft/db profit csak évi 1mFt-ot hozott volna, ami kész öngyilkosság, továbbá mint lehetőség a nyereségesebb működésre a bérmunkában történő élőforma gyártás esetén is levezettem a gyártervet 20m és 240m db-ra is.
20m db esetén a db ár 2,1Ft-al lett volna olcsóbb, mint saját gyártással, 240m db esetén a mennyiségi alapanyag-beszerzés miatt 1,17Ft/db lett volna a profit.
Első körben megbuktattak, majd második körben indokolnom kellett ismételten, hogy miért tértem el a megadott mennyiségből.
Szerintem rájöhettek, hogy nem tértem el 20mdb esetén 0,05Ft/db profit évi 1mFt nyereség, ennek a fejlesztése meg a felsoroltak.
nehéz szülés volt, de 2-es lett :)
Mindennel, csak befektetes es volumen kérdése.
En egyeni vallalkozok, tanácsadás, havi 1M+ profit megvan.
Neha felveszek par honapra gyakornokokat, akkor több. Ha lenne 10 alkalmazottam, meglenne a 20 milla.
Nem hiszem, hogy a kérdéshez tartozik, de oktatás, innováció, szakpolitika, városfejlesztés.
Még több száz hektárnál is inkább az évi és nem a havi 20M a reális.
Ezt speciel konkrétan tudom.
10:
Ezt konkréten hogy kell elképzelni?
Milyen jellegű dokumentumok? És milyen tárolás?
Tehát pl. ha egy cégnek már olyan mennyiségű papír dokumentuma van, hogy fizikailag nem tudja tárolni, akkor ti tároljátok, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!