Lenne igény egy fizetős (havidíjas) Gyakorikérdések-re, ahol garantáltan hozzáértők adnának érdemi választ a kérdéseidre?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 17:39
1/12 anonim válasza:
Az oldal kérdéseinek nagy részéhez nem szükségesek szakértők. Pl. a Te mennyit keresel, szerintetek jó döntés stb. kérdéseknél nincsenek “garantáltan hozzáértő” válaszol
2/12 anonim válasza:
nincs + a szakértők nem fognak neked ingyen válaszolgatni 100x ugyanarra a kérdésre.
3/12 anonim válasza:
Szakmai oldalakon van ilyen szolgáltatás. Pl az adózónánál tutira van adózási és egyéb kérdésekben.
4/12 anonim válasza:
Az ezoteria rovatot megneznem... :) A szakertoket megjobban
5/12 anonim válasza:
Ez annyira versenykepes otlet hogy itt kellett megkerdezni....
7/12 anonim válasza:
Léteznek ilyenek, külõnböző témákban, ahol ingyen rövid választ kapsz, ám egy bizonyos összegért telefonon vagy email útján részletesen tájékoztatnak. Ami nem igényel szakmai hozzáértést, arra is találsz számtalan lehetőséget a neten.
8/12 anonim válasza:
Esélytelen ötlet.
ehazi.hu oldalon szoktam is válaszolgatni. Bár bevallom őszintén amikor a digitális oktatás alatt a diákok kirakták a dolgozatukat akkor bepöccentem.
9/12 Farkas999 válasza:
Elég nehéz olyan kérdést feltenni, amire a Google nem ad választ, estleg több nyelven kell keresgélni
10/12 anonim válasza:
A sex rovatot megnézném.
Hiihihihihihi.
Még fizetni is ??
Vagy nekem fizetnek ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!