Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Másfajta üzleti lehetőség már...

Másfajta üzleti lehetőség már nem is létezik, mint a tukmálás?

Figyelt kérdés

Csrrr-csrrr-csrrr (telefon) Halló. Szia Zolikám, ikszipszilon vagyok. Á-helló, miújság, hogyvagytok?

Tudok egy jó üzleti lehetőséget, gyere el, hallgasd meg, szállj be ez az évszázad legjobbika, ha kihagyod, majd magadra vess, én szóltam. És mit kellene csinálni? Forgalmazni az XY cég termékeit.

Bipp-bipp-bipp-bipp-bipp-bipp-bipp-klatty...

Broááfff!!! Ismerős a fenti élethelyzet? Csak nekem van ki a tököm ezekkel vagy másnak is? Üzleti lehetőség az csak ilyen másokratukmálós, előadásokrajárós van?

2010. aug. 28. 14:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ennek az az oka, hogy ez a weblap nekünk, usereknek ingyenes, tehát reklámokból tartja fenn magát. De ennek ellenére én sem értek egyet ezekkel az autolinkekkel.
2010. aug. 28. 18:00
 12/15 anonim válasza:

Még egy kedvencem van, a nyugdípénztári üzletkötők, tudom, ez a munkájuk, és amúgy is kötelező már mindenkinek, én adminisztráción dolgoztam, ott már meglévő szerződéseket kellett elrendezni, nem ügyfelek után kajtatni, de a munkahelyem konkurenciája hív fel, hogy lépjek át... Már párszor majdnem kiböktem, hogy a konkurenciánál dolgozom, mit akarnak... :-)

Amúgy a stockfotó tényleg jó, ha jól fotózol, de jó pénz csak annak van belőle, aki követi is az aktuális trendeket, mi az aktuális menő fotótéma (tájak, tárgyak, ételek, személyek, alternatív...) és nem csak vaktában fotóz. Na ez nem könnyű benne, viszont a jó ügynökségek valós bevételt kínálnak, ha valaki ott van a toppon, csak tényleg itt is figyelni kell, melyik a megbízható és melyik a kamu. Viszont aki jól csinálja, arra felfigyelnek.

2010. aug. 28. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem sosem zavartak az ilyen hívások. Amint kiderül a hívó célja, egy "köszönöm, nem érdekel" kíséretében már teszem is le a telefont.
2010. aug. 28. 22:17
 14/15 A kérdező kommentje:
A lerázás az nekem is megy. A gond inkább az, hogy szerte körülnézve az ember nem lát nagyon jó lehetőségeket. Az "üzleti lehetőség" kifejezés meg szinte mindig valami tukmálást jelent.
2010. aug. 29. 11:23
 15/15 anonim válasza:
Van más üzleti lehetőség is, csak azt a tukmálók nem ismerik, ezért idővel ők szépen visszasüllyednek oda, ahonnan elindultak, vagy még mélyebbre, aki meg a másik utat járja, szép lassan, de biztosan, sikeres lesz, és mivel legtöbben el vannak nyomva a tukmálás által, a másik úton mire felépülne a konkurencia, már késő, és konkurencia nélkül könnyű sikert építeni. :-)
2010. aug. 29. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!