Másfajta üzleti lehetőség már nem is létezik, mint a tukmálás?
Csrrr-csrrr-csrrr (telefon) Halló. Szia Zolikám, ikszipszilon vagyok. Á-helló, miújság, hogyvagytok?
Tudok egy jó üzleti lehetőséget, gyere el, hallgasd meg, szállj be ez az évszázad legjobbika, ha kihagyod, majd magadra vess, én szóltam. És mit kellene csinálni? Forgalmazni az XY cég termékeit.
Bipp-bipp-bipp-bipp-bipp-bipp-bipp-klatty...
Broááfff!!! Ismerős a fenti élethelyzet? Csak nekem van ki a tököm ezekkel vagy másnak is? Üzleti lehetőség az csak ilyen másokratukmálós, előadásokrajárós van?
Még egy kedvencem van, a nyugdípénztári üzletkötők, tudom, ez a munkájuk, és amúgy is kötelező már mindenkinek, én adminisztráción dolgoztam, ott már meglévő szerződéseket kellett elrendezni, nem ügyfelek után kajtatni, de a munkahelyem konkurenciája hív fel, hogy lépjek át... Már párszor majdnem kiböktem, hogy a konkurenciánál dolgozom, mit akarnak... :-)
Amúgy a stockfotó tényleg jó, ha jól fotózol, de jó pénz csak annak van belőle, aki követi is az aktuális trendeket, mi az aktuális menő fotótéma (tájak, tárgyak, ételek, személyek, alternatív...) és nem csak vaktában fotóz. Na ez nem könnyű benne, viszont a jó ügynökségek valós bevételt kínálnak, ha valaki ott van a toppon, csak tényleg itt is figyelni kell, melyik a megbízható és melyik a kamu. Viszont aki jól csinálja, arra felfigyelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!