Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Vennétek CBD termékeket?

Vennétek CBD termékeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan szeretnék egy cbd termékeket forgalmazó vállalkozást indítani, és az érdekelne, hogy lenne-e rá kereslet…

Mennyire valószínű, hogy vennétek ilyen termékeket?

Gondolok itt pl.: CBD olajra, CBD kapszulákra, j0intokra, has1sra és virágokra.

(Természetesen a törvények által megszabott THC tartalommal.)

Nagyon hasznos lenne, ha építő jellegű kommenteket írnátok, illetve nagyon hálás lennék a segítségért!

(Esetleg a későbbiekben egy kuponkód is járna :DD)

#vállalkozás #CBD termékek
2021. júl. 29. 06:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
20 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Eletemben megcsak nem is hallottam rola, biztos van erre kereslet?
2021. júl. 29. 07:05
 2/10 anonim ***** válasza:
93%

Thc tartalmú terméket nem lehet árulni. :) a cbd olajban nincs thc tartalom.

Jah és mellesleg valami gyógyszerész vagy nem is tudom milyen azakmához kötött az árulása is.

2021. júl. 29. 07:27
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

A marketinget még tanulmányozd!

Lehet én öreg vagyok már, de lövésem sincs, mik azok a termékek.

Azt is megírhatnad, mitől jobbak, mint a konkurencia.

E helyett ijeszgetsz itt a THC-vel, amiről szintén nem tudom mi, de máris idegenkednek a cucctól.

Hogy később lesz kupon, az MOST nem ösztönöz semmire.

2021. júl. 29. 08:28
 4/10 A kérdező kommentje:

#2: a THC tartalomnak 0,2% alatt kell lennie. Nem csak olajat szeretnék a shopba, ezért írtam le. Az árulása nincsen ehhez kötve, csupán a termék minőségét/eredetiségét kell papírokkal igazolni.

#3 Elsősorban a fiatalabb korosztályt céloznám meg vele. Sok különböző márkájú cég készít ilyen termékeket, én csupán a számomra beváltakat szeretném forgalmazni.

“A CBD a szervezet endokannabinoid rendszerét stimulálva fejti ki jótékony hatásait, ezáltal elősegítve a test gyógyulását. A CBD olaj, azaz a kannabinol a kender növényekből kinyert természetes anyag, amelyet étrend-kiegészítőként széles körben alkalmaznak szerte a világon.”

“A THC a kannabisz elsődleges pszichoaktív vegyülete, amely bódító hatást idéz elő, rendszeres használata pedig lelki függőséget okozhat. Emiatt Magyarországon a magas THC-tartalmú készítmények árusítása, birtoklása és fogyasztása is tiltott. “

2021. júl. 29. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mert nem bízok az ilyen szedett-vedett cégekben hogy megfelelő minőségű terméket árulnak-e.
2021. júl. 29. 08:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem a termékeket és nem venném meg. Számomra megbízhatatlan. Kb. mintha legális lenne a pancsolt drogokat venni a sarki Pistitől. Bőven határon túl van nekem.
2021. júl. 29. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Vennék teljesen thc mentes cbd olajat ha nem lenne olyan rohadt drága, de azt se tőled, hanem megbízható forrásból.
2021. júl. 29. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Beszállnál a Kannawaybe? Amíg nem lehetetett kb bárhol kapni, addig biznisz volt, de most már gyógyszertárban is kapni CBD olajat.
2021. júl. 29. 12:31
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem Kannaway-be szeretnék. Egy külföldi (EU-n belüli) céggel tárgyaltam erről. Tőlük különlegesebb termékeket is be tudok szerezni. Ilyen például a CBD kristály, a hasis és maguk a virágok…

Illetve különleges ízesítésűek is a termékek. Magyarországon nem nagyon láttam hasonlót, de persze nem kizárt, hogy vannak ilyesmik máshol is. Viszont próbálkoztam a termékek közül a legjobb, különleges, de mégis megfizethető cikkeket kiválasztani.

2021. júl. 29. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vennék, de csak ha tudom, hogy honnan jön, mi van benne stb
2021. aug. 18. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!