Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek burkolt szexualitá...

Szerintetek burkolt szexualitással könnyebb marketingelni és eladni olyan hétköznap termékeket melyeknek amúgy semmi közük a szexhez? Vagy pont, hogy több vásárlót riaszt el mint akit bevonz?

Figyelt kérdés
Burkolt alatt arra gondolok, hogy nem 18+-os, nem ábrázol szexualitást, hanem csak “szexi”.

2021. júl. 8. 06:53
 1/5 anonim válasza:
0%
Próbáld ki, adj el nekem valamit! Írhatsz privátban is!
2021. júl. 8. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez (többek között) függ attól, hogy mi maga a termék, illetve ki a célközönséged. Két szélsőséges példa: ha fiataloknak szeretnél fürdőruhát eladni, valószínűleg növelni fogod ezzel az eladásaidat, ha viszont nyugdíjasoknak szeretnél feszületeket eladni, akkor valószínű, hogy kontraproduktív lenne. Úgyhogy ismerd a piacodat, és könnyen tudsz erről dönteni.
2021. júl. 8. 07:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Édességektől, ennivalóktól, az italokon keresztül az ingatlanokig mindent így árulnak...
2021. júl. 8. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

Ami tutira bejön: a gyerek és egy kutya, vagy más cuki állat.

A szexualitás már túl sokak által kritizált, főleg a mai lmbq világban nagyon megosztó tud lenni.

2021. júl. 8. 09:42
 5/5 anonim ***** válasza:
33%

Nekem az lmbq világoddal az a gondom, hogy a kisgyerekeknek készült rajzfilmekben (ilyenekkel pumpálják tele oviban) is azonos nemű karakterek alkotnak párokat és rákérdez a gyerek, hogy "Anya az miért nem fiú apa, apa te náci vagy?"

Engem nem érdekel kivel és mikor fekszel össze, de azt nem értem minek kell ezt reklámozni és mások előtt csinálni.

2021. júl. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!