Arktika kérdése:
London városában dolgozhatnék biciklís futárként?
Figyelt kérdés
woltos bicajos futár vagyok itt budapesten. Úgy értesültem már feloldották a repülési tilalmat angliával, jól beszélek angolul, átgondoltam mindent,sajnos már tudom, hogy ezerszer több lehetőség várna rám odakint mint itthon. De jó lenne tudni, hogy pontosan melyik céghez mehetnék el, kell e előtte online regisztrálni, tesztet kitölteni a felvételhez. Hogy ne akkor kelljen amikor már kint vagyok.2021. jún. 29. 08:54
1/7 anonim válasza:
Ne feledd, hogy ők már nem tagjai az EU-nak, így a közös munkaerő piacnak sem! Először a munkavállalás feltételeinek nézz utána!
2/7 A kérdező kommentje:
Igaz 😔
2021. jún. 29. 09:30
3/7 anonim válasza:
Ezzel elkéstél vagy 1-2 évet, már jóval nehezebb kimenni és munkát vállalni.
4/7 BeefEater válasza:
Röviden: nem. Nem tudnád teljesíteni a vízum szabályokat ezzel a munkával (hiába van hiány belőle).
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor milyen munkát lenne érdemes vállalnom odakint?
2021. jún. 29. 13:51
6/7 BeefEater válasza:
Olyat, amivel legalább £25600 -ot tudsz keresni. Ez biciklis futárként szerintem kb lehetetlen.
Ezt olvasd el: [link]
7/7 anonim válasza:
Futárként nem kapsz settled statust, rendes contractos munkát kell keresned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!