Olcsó, de remek könyvelő Budapesten?
Sziasztok!
Még ebben a hónapban szeretnék nyitni egy webshopot és igényelnék hozzá egy korrekt, megbízható, de olcsó könyvelőt (Max. havi 8 ezer forintot tudnék rá költeni).
Az adózási forma átalányadózás lenne kezdésként és online lenne a teljes számlázási procedúra.
Csak olyan felhasználóktól várom a válaszokat akik valódi segítséget tudnak nyújtani a kérdésemre, nem pedig kioktatnak.
Köszi!
Ha valaki "olcsó", akkor az általában nem azért az, mert jól doglozik, hanem a legtöbbször félkontár, akit csak akkor alkalmaznak, ha áron alul dolgozik.
Aki "jó", söt "remek", annak megvan az ára, mert tudja a saját értékét, illetve ö válogothat, kinek dolgozik.
Szóval döntsd el, mi a fontosabb, mert mindkét feltétel nem teljesülhet egyszerre.
Előző, marhaság.
Nekem egy drágább könyvelő hatalmas anyagi kárt okozott, a mostani kevesebbért dolgozik, teljesen elégedett vagyok vele.
Webshop havi 8ezerért?
Még ha minden online, akkor is... Aki bevállalja ennyiért az olyan is lesz...
Javaslom facen kezdj el könyvelő csoportokat keresni, és ott érdeklődj, vagy vállalkozó ismerőst kérdezz meg.
8 ezer forintért havonta. Csak a könyvelőnek a szoftver licence egy cégre 2-3000 Ft havonta , hagysz neki adózás előtti 5000 forintot a konyvelesedre. Adó lejön marad 3000 Ft ennyit kap a pincér 10 tányér étel elhordasaert 35 méter távolságra jattkent.
Örülj, ha szóba áll veled ennyiért valaki.
Ne haragudj, de 8 ezer forintért 24 perc tanácsadást kapsz nálunk. 10 ezer forintos könyvelési díj a legalja, de egy webshop legalább 1,5-2x-es szorzó. Nem (feltétlenül) a könyvelési része miatt nagyobb összeg, hanem a kérdések végeláthatatlan tárháza miatt. És hidd el, hogy lesznek kérdéseid.
Üdv, egy webshopokra specializálódott könyvelő.
Van egy ötletem.
Rakd össze a havi 8ezreket, ha összejött, fizess be egy mk tanfolyamra, végezd el.
Aztán vállalj el annyi webshopot ennyiért, amennyit csak akarsz. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!