Mi kell ahhoz, hogy marketplacen, jófogáson meg ehhez hasonló oldalakon árulni tudjak különböző (nem használt) termékeket?
Figyelt kérdés
Tehát nem akarok webshoppot csak apróhirdetési oldalakon szeretnék árulni.
Ennek mi a menete és ilyenkor kell ÁSZF meg van ellálási jog is mint webshopnál vagy, hogy megy ez?
2021. jún. 23. 20:34
11/15 anonim válasza:
KATA-s vallalkozokent nem tudsz koltseget elszamolni, tehat pl. a wish-rol meg ebay-rol rendelt kinai cuccok vammal, buntetovammal meg AFA-val terhelt arat ki kell kohogni majd akkora haszonnal eladni, hogy az ado (50e fixen), az iparuzesi ado meg a te profitod is kijojjon belole.
Biztos tudod mit csinalsz?
12/15 A kérdező kommentje:
13. Magyar nagykerből szerzem az árut nem külföldi webshopból.
2021. jún. 23. 21:26
13/15 anonim válasza:
Tok mindegy, nem tudod visszaigenyelni az AFA-t, ugy viszont nem fogsz versenykepes arakat adni a vevoknek.
14/15 A kérdező kommentje:
14. Szerintem meg, olcsobban tudom adni, mint az áfás vállalkozások, ezért nagyon is versenyképes lehetek. Igaz, hogy nekem áfásan kell megvennem a terméket, de azt utána nem kell ráterhelnem a vevőre így olcsobban juthat a termékhez ezáltal több vevőt vonzhat, ami nekik és nekem is megéri, vagy ráterhelem és akkor ugyanannyiért adom mint a többi vállalkozó, amitől szerintem nem leszek kevésbé versenyképes, mint a konkurencia, aki szintén ugyanannyiért árulja.
2021. jún. 23. 22:38
15/15 anonim válasza:
Attól függ, a saját használt dolgaidat akarod eladni, vagy kereskedelmi céllal csinálnád a dolgot. Itt van erről egy hasznos cikk: [link] Ha belevágsz, csak egy tipp: szerintem a marketplace-t és jófogást felejtsd el, a vaterát válaszd, az a legmegbízhatóbb felület. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!