Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek melyek a legjobb,...

Szerintetek melyek a legjobb, kevés veszteséggel és jó profittal járó vállalkozások?

Figyelt kérdés

Hallottam olyat, hogy az ingatlan bérbeadás, mert amellett, hogy a pénzt befekteted az ingatlanba, termel is pluszba.

De hallottam olyat is, hogy egyesek a zöldségtermesztésre vagy takarítócégekre esküdnek. Szerintetek mik a legjobb vállalkozások és mi iránt nagy a kereslet?

2021. jún. 14. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Valami maszek szakember ha tényleg jó vagy benne.
2021. jún. 14. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

"Hallottam olyat, hogy az ingatlan bérbeadás, mert amellett, hogy a pénzt befekteted az ingatlanba, termel is pluszba."

Szomszédunkba a bérlőt majd másfél hónap nem fizetés után tudták kirakni. Kikapcsoltak mindent, a lépcsőházból kezdett áramot lopni, amit a tulajra terheltek rá. Miután kiköltözött teljesen fel kellett újítani a lakást, mert úgy szétélte. Szóval ilyenek is benne vannak az ingatlankiadásba.

2021. jún. 14. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:
webes szolgáltatáson alapulóak, ami nem igényel nagy eszközigényt.
2021. jún. 14. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
23%
Valamit nagyon rossz hallottal ha az igatlant jonak tekintet. 0 penzugyi muveltsegre vall. Olvasgass alapblogot.
2021. jún. 14. 14:55
 5/6 A kérdező kommentje:

2

Hát azért az a szerződéstől is függ nagyban. Már ha az ember hivatalosan csinálja.

4

Ingatlanom nekem is van bérbeadva, de sosem volt gond vele. Igaz, csak két lakás, nem csinálom nagyban. Csak egy kis plusz kereset.

3

Köszi szépen a választ ☺️

Félreértés ne essék, nem akarok valami nagyvállalatot nyitni, és már idős is vagyok hogy most kezdjek berobbanni az üzleti életbe. Csak érdekel ez a téma meg az emberek véleménye hogy manapság mi az, ami működőképes

2021. jún. 14. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a tevékenységi kör a jól menő vállalkozás esszenciája, hanem az, ahogy a rád jellemző részét megvalósítod és értékesíted. Ne mindenkivel akarj versenyezni, hanem az érdekeljen, mi az a bosszantó hiányosság, amit ki tudnál tölteni a becsülettel odarakott, magas hozzáadott értékű termékeddel/szolgáltatásoddal!

Lehet persze így tőmondatokban ajánlgatni ilyeneket, hogy bérgyilkos meg prostituált, de inkább csak azért, hogy rávilágítsunk, hogy még ezekhez is kell az a külön affinitás, és még ezeket is jobb tovább tematizálni, tehát rendesen szűkíteni a célpiacot, hogy azon a célpiacon bőven labdába tudj rúgni a nagy általános izékkel szemben.

2021. jún. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!