Szerintetek melyek a legjobb, kevés veszteséggel és jó profittal járó vállalkozások?
Hallottam olyat, hogy az ingatlan bérbeadás, mert amellett, hogy a pénzt befekteted az ingatlanba, termel is pluszba.
De hallottam olyat is, hogy egyesek a zöldségtermesztésre vagy takarítócégekre esküdnek. Szerintetek mik a legjobb vállalkozások és mi iránt nagy a kereslet?
"Hallottam olyat, hogy az ingatlan bérbeadás, mert amellett, hogy a pénzt befekteted az ingatlanba, termel is pluszba."
Szomszédunkba a bérlőt majd másfél hónap nem fizetés után tudták kirakni. Kikapcsoltak mindent, a lépcsőházból kezdett áramot lopni, amit a tulajra terheltek rá. Miután kiköltözött teljesen fel kellett újítani a lakást, mert úgy szétélte. Szóval ilyenek is benne vannak az ingatlankiadásba.
2
Hát azért az a szerződéstől is függ nagyban. Már ha az ember hivatalosan csinálja.
4
Ingatlanom nekem is van bérbeadva, de sosem volt gond vele. Igaz, csak két lakás, nem csinálom nagyban. Csak egy kis plusz kereset.
3
Köszi szépen a választ ☺️
Félreértés ne essék, nem akarok valami nagyvállalatot nyitni, és már idős is vagyok hogy most kezdjek berobbanni az üzleti életbe. Csak érdekel ez a téma meg az emberek véleménye hogy manapság mi az, ami működőképes
Nem a tevékenységi kör a jól menő vállalkozás esszenciája, hanem az, ahogy a rád jellemző részét megvalósítod és értékesíted. Ne mindenkivel akarj versenyezni, hanem az érdekeljen, mi az a bosszantó hiányosság, amit ki tudnál tölteni a becsülettel odarakott, magas hozzáadott értékű termékeddel/szolgáltatásoddal!
Lehet persze így tőmondatokban ajánlgatni ilyeneket, hogy bérgyilkos meg prostituált, de inkább csak azért, hogy rávilágítsunk, hogy még ezekhez is kell az a külön affinitás, és még ezeket is jobb tovább tematizálni, tehát rendesen szűkíteni a célpiacot, hogy azon a célpiacon bőven labdába tudj rúgni a nagy általános izékkel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!