Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 10 milliót szeretnék saját...

10 milliót szeretnék saját vállalkozásra fordítani. napi 50000et szeretnék keresni. Tippeket adnátok?

Figyelt kérdés
kripto nem érdekel...
2021. jún. 9. 21:37
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
35%
Ugy szamolom ha a kerdes kiirasakor cryptoba raktad volna mind akkor most siman meglenne a napi 50000. Meg tobb js
2021. jún. 14. 08:24
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

"Ugy szamolom ha a kerdes kiirasakor cryptoba raktad volna mind akkor most siman meglenne a napi 50000. Meg tobb js"

Akkor roszzul számolod. Ha a kérdés kiírásakor egy (utólag persze könnyű beszélni) "jó" kriptóba (vagy kripto portfólioba) rakta volna, akkor igen. Nem kategorikusan kriptoba, hanem megfelelő kriptoba. Egyébként 1. külön leírta a kérdésben, hogy kriptoval hagyják békén, mi a bánat nem érthető ezen te észlény? 2. Itt vállakozásról van szó, nem spekulációról. A kérdező VÁLLAKOZNI akar, nem befektetni, és igazából még befektetésnek sem tekinthető igazából a kripto, nemhogy vállalkozásnak.

2021. jún. 14. 14:10
 33/46 anonim ***** válasza:
21%
Ha siman btct vett volna mar 2 millioval tobb penze lenne, ev vegere meg 160000-es bitcoin arfolyamot emlegetnek, szoval az + 30 millio. Nincs olyan vallalkozas amivel 2-3 even belul meglehet keresni ennyi penzt. Majd ev vegen meglassuk mennyire volt jo a bitcoin tipp.
2021. jún. 14. 14:41
 34/46 anonim ***** válasza:
tippmix
2021. jún. 14. 14:43
 35/46 anonim ***** válasza:
39%
#33: Tökmindegy mennyire volt jó tipp, mert a kérdező leírta, hogy ne baszogassák a kriptoval. Mi a bánatot nem lehet ezen érteni? Olyanok a kriptohuszárok mint a házaló árusok, tukmálják rá mindenkire a szarjukat...
2021. jún. 14. 15:00
 36/46 anonim ***** válasza:
87%

#33: Megint előre vagy okos :D.

"Év végére 160.000-es Bitcoin árfolyamot emlegetnek". Persze. Emlegettek itt 400.000-et is. Meg 1.000.000-t. Meg mindent.

És te egy elég gyenge feltételezésre alapozod, hogy év végére a 10 milliója az +30 lenne.

Ha ennyire nagy biznisz... Miért nem teszed bele az összes pénzed? Sőt, vegyél fel rá hitelt. Hisz itt a tuti... Megmondták. 160.000 lesz év végére. Meggazdagodhatsz nem? Vagy hol a bibi?

Rühellem az ilyen bitcoint pártoló okoskodó barmokat mint te :D. Akik annyira tudják a tutit, mint senki a világon.

Te látod előre globálisan fél év gazdasági eseményeit. Öcsém, ilyen tudással neked valamelyik ország vezetőjének kéne lenned.

Év végére 160 ezret emlegetnek. Ha holnap után én elkezdek emlegetni 100 milliós Bitcoin árfolyamot év végére, attól az még nem fog bekövetkezni.

Ezek jóslatok. Ami vagy bejön, vagy nem. Ugyan így a 160 ezred. Nem is értem, mitől vagy te olyan biztos ebben.

Honnét tudod, hogy Musk nem posztolja ki Augusztus 15-én, hogy a Bitcoin egy szar? Vagy honnét tudod, hogy nem tiltja be egykét ország Novemberben? Csomó olyan esemény van, amit nem látsz előre. Főleg nem TE :D.

Nem tudhatod. Ne legyél okos...

2021. jún. 14. 15:05
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
33-as, ajánlok neked egy üzletet: Adok neked 5 millió hitelt, fedezetnek a lakásodat felajánlod, és hozol egy kezest is. Év végén 6 milliót fizetsz vissza. Tuti biznisz, nem? 3 millióért veszel bitcoint, abból 12 lesz év végére, kerestél 6 milliót nulla munkával. Na, megcsináljuk?
2021. jún. 14. 15:10
 38/46 anonim ***** válasza:
10%
37 Ne írj ilyen gyökérségeket pls. Ennél még a bankok sokkal kedvezőbb hitelt adnak. (nem a 33-as vagyok)
2021. jún. 14. 15:46
 39/46 anonim ***** válasza:
6%

36 os, felvettem 5 millio hitelt mar a bankbol 8.45 szazalek thmre, 34000 dollar kornyeki arfolyamon vettem ra bitcoint. 120000 dollaros arfolyamon fogom eladni. Ennyire hiszek abban hogy tenyleg felfog menni. Tudom, persze hogy nem erted te az ilyent, nehez elmagyarazni hogy ez ingyen pénz, de hat az emberek 2017ben se hittek nekem...

Na majd a kovetkezo ciklusnal lehet a magadfajta is eljut oda hogy mertse hogy is mukodik mindez...

Mindenesetre dugd csak a homokba a fejed es mondogassad hogy szerencsejatek stb ahelyett hogy utananeznel es te is meggazdagodnal belole :)

2021. jún. 14. 16:02
 40/46 A kérdező kommentje:

a legjobb hitelből kripózni.. annál nincs jobb...

amúgy a tippmixesek írjanak már egy stratégiát mert bukó eddig minden ismedősöm

2021. jún. 14. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!