10 milliót szeretnék saját vállalkozásra fordítani. napi 50000et szeretnék keresni. Tippeket adnátok?
Figyelt kérdés
kripto nem érdekel...2021. jún. 9. 21:37
22/46 anonim válasza:
Én is tudok. Sportfogadás. Ráadásul fele ennyi tőke is bőven elég hozzá. Neked mi a két módszered?
23/46 anonim válasza:
22: Berki Krisztián nyomán? :D
Igen, ezzel mindenki nyerni tud csak, tuti módszer, nem is értem, miért nem mindenki csak ezt csinálja :D
24/46 anonim válasza:
Berki krisztian egy kokler csalo szelhamos svindler. A sport&tip ugyan ugy. Az egesz banda egy vicc.
Toluk fuggetlenul en nagyon jol megelek sportfogadasbol, koszonom szepen.
25/46 anonim válasza:
Josolj mar meg par szelvenyt, kivancsi vagyok mit tudsz...
26/46 anonim válasza:
Ez nem josolasrol szol, de latom, te is azt hiszed, qrva okos vagy.
27/46 A kérdező kommentje:
azért a mixstratégiát elárulhatnátoj
2021. jún. 12. 10:19
28/46 anonim válasza:
Hiteles, jó statisztikával rendelkező tippadókal kell követni.
29/46 anonim válasza:
Jo statisztikaju tippado? :)) Szoval masodkezbol megy a joslas ti meg azert fizettek hogy o mondja majd meg a tutit? Kezd kicsit MLM-nek hangozni.
Ennyi erovel reszvenyre is spekulalhatna a kerdezo, tradingview-en millio egy "tippado" van, vannak koztuk "jo" statisztikaval rendelkezok is es ok ingyen kiteszik a kovetkezo joslatukat.
Jo statisztikaju tippado... Agyam eldobom mennyire hulyek az emberek
30/46 anonim válasza:
Vegyél egy kis lakást és áruld ott a tested
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!