18 évesen tudnék csinálni 0-ról egy sikeres internetes vállalkozást? (egy webáruházat)
Figyelt kérdés
Szeretném idén elindítani az első vállalkozásomat. Egy webáruházra gondoltam, és olyan termékeket árusítanék, amiket külföldről olcsón be tudok szerezni, viszont itthon nagy profittal el tudok adni. (van például egy maszk ami nagyon tetszik, ezt külföldön pár száz forintért árulják, itthon meg 2500 körül, kb ilyesmikre gondoltam)
Igazából ha minden költséget meg egyebet kifizetve havonta mondjuk 100 ezer a zsebemben maradna, nekem az már sikeresnek számítana. Szerintetek sikerülhet?
2021. jún. 7. 09:56
11/14 anonim válasza:
Ha, te hiszel benne, akkor mindenkepp kezdj bele! Sokat fogsz belolle tanulni.
13/14 anonim válasza:
Nem webáruház kell, hanem szolgáltatás.
Egyébként "árulni" bármit lehet, de ha tudod már mi az amit biztosan vásárolnak is rendszeresen, akkor van értelme bármire is vállalkoznod, mer addig csak szerencsevadászat megy, havi adóért.
14/14 anonim válasza:
Én biztatlak, mert 20 éve is így kezdtem. Én azt mondom, keress magadnak egy mentort (ezt üzenném fiatalkori énemnek, sokkal gyorsabban haladtam volna), egy csomó sikeres ember van, aki ha odamész hozzájuk (felkészülten!!! ), akkor szívesen válaszoltam. Én így mentem el 3 milliárdos emberhez (ingyen, csak az esélytelenek nyugalmával kértem egy időpontot) , rengeteget tanultam tőlük. Aztán rengeteg üzleti könyv van, amin érdemes elindulni, vagy akár 20-30 ezer forint befektetéssel megtanulhatod az alapokat, a vállalkozói gondolkodásmódot. Magadból sosem sajnáld a befektetést (tudás). Ja és nem fog benned senki hinni, erre készülj fel, a többség megmagyarázza, miért nem fog sikerülni. (ugyanezt éltem át 20 éve, ma sikeresnek mondhatom magam, két országban) Azoktól kérj tanácsot, akik valamit fel tudnak mutatni, a többieknek köszönd meg inkább, és viszlát. Valamint gondolkozz el rajta mi érdekel, mit akarsz tenni az emberekért. Ha csak a pénz érdekel, az önmagában kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!