Mi okozza ezt vajon?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre hogy " kicsit félve", szorongva megyek ügyet intézni vagy szólok idegenekhez mostanság.

Tesómmal dolgozunk együtt a családi boltban, így vele vagyok kontaktba egész nap, meg pár vevővel míg vásárol. Meg az hogy kötetlen az egész hisz a sajátunkét csinálom/juk.

Rajta kívül a családommal vagyok kontaktba, sok mindenben segítenek vagy vesznek nekem.

Amíg 3évig külsős munkahelyem volt nem éreztem ezt, és minden más volt.

Nem értem mi van velem hisz a sajátunk a bolt, kötetlen kényelmes..bár az egész bolt igazán nem érdekel, de mivel kell ember itt maradtam..3.éve

2021. jún. 3. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Az okozza, hogy évek óta egy "biztonságos burokban" élsz, elszoktál tőle, hogy ebből nap, mint nap ki kell lépni.
2021. jún. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!