Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha kiváltom az egyéni vállalko...

Ha kiváltom az egyéni vállalkozóit, akkor forgalmazhatok saját készítésű dolgokat?

Figyelt kérdés
Részletezem. Én egy környezettudatos ember vagyok, házilag készítek öko tisztítószereket és natúr, tényleg minden mentes kozmetikumokat a legtermészetesebb anyagokból. Szeretném elkezdeni forgalmazni mások számára ezeket a termékeket. Lehetséges ez egy sima vállakozói engedéllyel vagy máshol kell ezt intézni?

2021. máj. 29. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Engedélyeztetni kell.
2021. máj. 29. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2021. máj. 29. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták!

Nem lehet bármit forgalomba hozni engedély nélkül!

2021. máj. 29. 20:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez igen komoly engedélyek kellenek, illetve végzettség is.
2021. máj. 29. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Áhh igen, köszönöm. Így már értem, nem egyszerű feladat mégsem.
2021. máj. 29. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi sem egyszerű már magyarországon, azért is nincs szinte már semmi ami régebben természetes volt.

Vagy az adóval van ellehetetlenítve, vagy a "szabályozásokkal", aztán mégis vannak kivételes csókosok akiknek meg lehet :D

Nem baj, hogy a kutya se vásárolja akkor is nyomja a hülyeségét a bolond NAV meg még el is hiszi, hogy ebből van pénze, a nyomozók meg vakok, vagy csak a fejüket vakargatják, vagy megvan a boríték aztán kuss van.

A sok bálásruhás rongytüzelő nógrádba meg tarjánba a legnagyobb drogelosztó már húsz éve!

2021. jún. 16. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!