Hogyan lehet havi 200 ezer forintból albérletet fizetni és megélni???
Tanulj piacképes szakmát.
10. És tesód a gyári munkás fizetéséből tud Németországban lakást venni? Mennyi pénze marad ha a belvárosban bérel egy lakást egyedül?
Ha van fejed főiskolához, akkor informatika, mérnök vagy esetleg gazdasági suli.
Ha nincs, akkor bármilyen szakma, ami az építőiparhoz kapcsolódik. Szobafestő, ács, bádogos, burkoló, villanyszerelő, kőműves.
#18 én pályakezdő vagyok, gazdasági területen, vidéken. 280-at keresek nettóban.
Most tervezem hogy beköltözök és bérlek egy szobát de nem tudom...valamiért lehoz az életről az egész téma.
Legszívesebben örökké itthon maradnék.
Egyébként ez a fizetés jó pályakezdőnek, tapasztalat nélkül vidéken?
Igen. Nettó 280 ezer vidéken, irodai munkát végezve pályakezdőként kiváló. Gondolom huszonpár-25 éves vagy. Hogy a fenébe ne lenne jó. Ez ahogy tapasztalatot szerzel ha a szakmában maradsz csak felfelé fog menni. Vidéken tömegek nyomorognak a te fizetésed közel feléből egész életükben és sokan mondjuk egy 200 nettóval saját lakás mellett már irigyeltnek számítanak.
Ha otthon laksz még a szüleiddel egy darabig, akkor pedig ebből a fizudban havi 200 ezret simán el tudsz tenni, az évi 2,5 millió, 4 év alatt 10 millió forint (kamatokat nem számítva). És akkor még mindig huszonéves leszel ez pedig egy jó önerőnek számít majd. Persze majd erre is jönnek a negatívkodók lehet, hogy de miért nem 1 milliót keresel és miért nem 20 milliót raksz el 5 év alatt, stb. De ők semminek nem tudnak örülni és mindent egyből akarnak az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!