Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 6 000 000 Forintból tudok...

6 000 000 Forintból tudok nyitni Budapesten dohány/élelmiszer boltot?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 16:49
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Esélytelen.
2021. máj. 22. 16:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi kellene hozzá?
2021. máj. 22. 17:05
 3/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
65%

Dohányboltra még a kenőpénz sincs meg 6 misiből, nemhogy az árukészlet meg az üzlethelyiség kialakítása.

"Mennyi kellene hozzá?"

Valahol a 30 milliótól a csillagos égig. Nyilvánvalóan a tervezett üzlethelyiséget az igényeknek megfelelő berendezéssel kell kezdeni. Utána jöhet az árukészlet nagyságára a terv. Persze kell egy üzlethelyiség is, annak is van előre fizetendő része, pl kaució, vagy x hónap előre. Ha ezeknek sem tudsz utánajárni, akkor 99%, hogy egy üzlet üzemeltetése nem neked való munka.

2021. máj. 22. 18:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nem azt írtam, hogy hülyevagyok, és nemtudok semminek sem utána járni, hanem feltettem egy kérdést, és vártam rá egy választ, a másik meg, hogy azt had tudjam már, hogy tudok-e üzemeltetni egy dohány, vagy bármilyen más boltot. De egyébként tipikus gyalorikérdésekre jellemző mentalitás, hogy itt mindenkit kioktatnak, hogy nemtudsz utána járni, miközben ez az oldal pont erre való.

2021. máj. 22. 20:36
 5/9 A kérdező kommentje:
És ráadásul, a madadfajta nethuszár honnan tudja, hogy nekem milyen kapcsolatom van?
2021. máj. 22. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon kevés pénz ehhez, még csak az árukészletre is.
2021. máj. 22. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Uccsire eleg
2021. máj. 23. 00:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha már adott a képzeletbeli kapcsolatrendszered... Miért nem kérdezed meg tőle?
2021. máj. 23. 19:05
 9/9 Koplárovics Béci ***** válasza:

"És ráadásul, a madadfajta nethuszár honnan tudja, hogy nekem milyen kapcsolatom van?"

Ha egy anonim oldalon kell vadidegenektől megkérdezni olyat, ami az egész életedre hatással lehet, az elég beszédes.

2021. máj. 23. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!