6 000 000 Forintból tudok nyitni Budapesten dohány/élelmiszer boltot?
Dohányboltra még a kenőpénz sincs meg 6 misiből, nemhogy az árukészlet meg az üzlethelyiség kialakítása.
"Mennyi kellene hozzá?"
Valahol a 30 milliótól a csillagos égig. Nyilvánvalóan a tervezett üzlethelyiséget az igényeknek megfelelő berendezéssel kell kezdeni. Utána jöhet az árukészlet nagyságára a terv. Persze kell egy üzlethelyiség is, annak is van előre fizetendő része, pl kaució, vagy x hónap előre. Ha ezeknek sem tudsz utánajárni, akkor 99%, hogy egy üzlet üzemeltetése nem neked való munka.
Kedves utolsó!
Nem azt írtam, hogy hülyevagyok, és nemtudok semminek sem utána járni, hanem feltettem egy kérdést, és vártam rá egy választ, a másik meg, hogy azt had tudjam már, hogy tudok-e üzemeltetni egy dohány, vagy bármilyen más boltot. De egyébként tipikus gyalorikérdésekre jellemző mentalitás, hogy itt mindenkit kioktatnak, hogy nemtudsz utána járni, miközben ez az oldal pont erre való.
"És ráadásul, a madadfajta nethuszár honnan tudja, hogy nekem milyen kapcsolatom van?"
Ha egy anonim oldalon kell vadidegenektől megkérdezni olyat, ami az egész életedre hatással lehet, az elég beszédes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!