Sopronban, vagy inkább Debrecenben (illetve környékükön) keresik jobban a szobafestőket, vízvezeték szerelőket?
Újként ezen városokba érkezve persze sok idő, míg ismert lesz a szakember, de ha valóban jól dolgozik, annak idővel híre megy.
Fent említett két város (és/vagy környékük) közül hol van nagyobb kereslet/igény rájuk?
(Ausztria és Románia nem cél, csak ez a két város.)
Hagyjuk már ezt a "Debrecen főváros" szöveget! Kétszer volt, de egyelőre nem lesz főváros!
A második város a mérete alapján, és nagyon meglódultak a beruházások - ez mind igaz.
A BMW-t nem a Fidesz vitte Debrecenbe, hanem évekig keresték a gyár helyszínét, és végül a BMW Debrecen mellett döntött. Ez megindította a lavinát, és el kezdték Debrecent nemzetközi szinten jegyezni.
Valóban nagyon pörög az élet arrafelé, és hihetetlenül sok munka van - és lesz - ott!
Sopron valóban jóval kisebb város, bár igen gazdag. Hogy tud-e hosszú távon jól fizető lehetőségeket biztosítani, azt nem tudom.
A BMW abban a pillanatban indít, ahogy kész van a közlekedési infrastruktúra.
Egy hete voltam arra: az M35-ösön két helyen is építkeznek/bővítenek Debrecen határában, a 33-as debreceni szakaszánál a vasutat építik ezerrel - de még nincs kész egyik sem.
Mi borzalmas van Sopronban, amik miatt szerinted ennyire uncsi város lett? :)
(Debrecen "jobban pörög"?)
Sznobság alatt tapasztalataim alapján mindenki mást ért. Te mire gondolsz "sok a sznob" kifejezéssel?
Nagyon nem szeretnék ebbe a "vitába" beszállni, de kénytelen vagyok megjegyezni: sokan, nagyon sokan vannak a Dunántúlon, akik mindenféle idióta sztereotípia mentén gondolkodnak az ország keleti részéről. És ennek a legfőbb oka a mérhetetlen tájékozatlanság, a sötét előítélet, a minden alapot nélkülöző vak dölyfösség!
Nekem kedvenc városom Sopron: tetszik a feelingje, jók a borai, jó szállodák vannak - ápolt, békés és nagyon drága kisváros. Rengeteget profitál Ausztria közelségéből.
Debrecennek sem hegye, sem vize - és nincs a szomszédjában egy fúl gazdag ország. Mégis az egyik legjobb hely az országban: tiszta, rendezett, szuper infrastruktúrával - és az is drága. Jelenleg 5 szállodát építenek, és két színházat renoválnak, és vagy 8 céget, üzemet gyárat építenek. Van munka ezerrel, aki nem talál, az nem is akar dolgozni!
De Debrecen már túl van hájpolva.
Rajta kívül is elképesztően jó helyek vannak Kelet-Magyarországon, ahova bűn nem elmenni!
De a legnagyobb bűn, a tájékozatlanság!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!