Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hol tudom megnézni hogy a...

Hol tudom megnézni hogy a havi KATA adóm befizetésével hol tartok jelenleg? Mert nem írtam sajnos,és elvesztettem a fonalat hogy hány hónap van valójában befizetve.

Figyelt kérdés
A segítséget előre is köszönöm

2021. máj. 5. 09:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ebev.nav.gov.hu adófolyószámla
2021. máj. 5. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia! Megnéztem,de iktatószámot meg valami ellenőrzési szàmot kér,és akárhova kattintok nem találok ilyet,nincsenek bejövő üzeneteim,semmi.a KATA díjat pedig havonta küldöm.Akkor honnan tudhatom meg ezt a két szàmot?

Előre is köszönöm!

2021. júl. 26. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:

NAV eBEV szolgáltatások alatt eléred az (adó)folyószámlád. Ha azt lekéred, akkor ott látod, hogy milyen esedékességgel írtak elő fizetési kötelezettséget, és ahhoz milyen befizetéseket könyveltek le.

A szolgáltatás igénybevételéhez ügyfélkapu regisztráció szükséges...

[link]

Jobb oldali listában találod az eBEV szolgáltatások menüpontot. Belépsz az ügyfélkapuddal az országos közigazgatási rendszerbe, kiválasztod az eBEV szolgáltatást, és ott keresel egy adó(folyó)számla lekérdezési lehetőséget, majd a továbbiakban feltalálod magad.

Ott semmiféle iktatószámot és ilyesmit nem kér a rendszer.

2021. aug. 3. 06:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!:)
2021. aug. 3. 08:20
 5/7 anonim ***** válasza:

No sikerült?

Egy kicsit túl van komplikálva az egész, de némi ősz hajszál után rá lehet jönni, hogy miként is működik a dolog.

2021. aug. 4. 07:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Hat sajnos nem sikerült,akàrhogyan közelítettem meg a dolgot mindig kérte nekem az iktatószámot,ezért arra jutottam hogy inkább bejelentkezek egy könyvelőhöz mintsem hogy levessem magam a Lánchídról. :))
2021. aug. 8. 07:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy jó helyen jártál az ügyfélkapun belül? Egy adófolyószámla lekéréshez nem kér a rendszer semmiféle iktatószámot...
2021. aug. 9. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!