Hol tudom megnézni hogy a havi KATA adóm befizetésével hol tartok jelenleg? Mert nem írtam sajnos,és elvesztettem a fonalat hogy hány hónap van valójában befizetve.
Szia! Megnéztem,de iktatószámot meg valami ellenőrzési szàmot kér,és akárhova kattintok nem találok ilyet,nincsenek bejövő üzeneteim,semmi.a KATA díjat pedig havonta küldöm.Akkor honnan tudhatom meg ezt a két szàmot?
Előre is köszönöm!
NAV eBEV szolgáltatások alatt eléred az (adó)folyószámlád. Ha azt lekéred, akkor ott látod, hogy milyen esedékességgel írtak elő fizetési kötelezettséget, és ahhoz milyen befizetéseket könyveltek le.
A szolgáltatás igénybevételéhez ügyfélkapu regisztráció szükséges...
Jobb oldali listában találod az eBEV szolgáltatások menüpontot. Belépsz az ügyfélkapuddal az országos közigazgatási rendszerbe, kiválasztod az eBEV szolgáltatást, és ott keresel egy adó(folyó)számla lekérdezési lehetőséget, majd a továbbiakban feltalálod magad.
Ott semmiféle iktatószámot és ilyesmit nem kér a rendszer.
No sikerült?
Egy kicsit túl van komplikálva az egész, de némi ősz hajszál után rá lehet jönni, hogy miként is működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!