Miért van ekkora kultusza az egyéni vállalkozóknak és megsérteni őket egyenlő azzal, hogy valaki lusta, segédmunkás vagy biorobot, stb...?
Figyelt kérdés
Egy kalap alá véve, a munkájuk, vállalkozásuk miatt rosszat mondani rájuk, én is elítélem meg egyáltalán miért is kellene?
De a másik oldalról nézve, mi a fene lett, hogy ha valaki egy EV-re rosszat ír akkor "Te egy egyéni vállalkozót sértegetsz? Hogy képzeled? Te mi vagy?" féle válaszok jönnek.
Mintha mindenki más valami élhetetlen senki vagy gyári munkás vagy biorobot lenne a diplomájával, stb...?
2021. ápr. 25. 13:08
11/12 A kérdező kommentje:
10es
amit te írtál, olyan is van, igen.
Egy fokkal sem jobb mint amit én kérdeztem.
Én arról írtam, hogy egyesek ha egy vállalkozóra rosszat mond valaki, akkor azt az embert élhetetlennek, léhűtőnek, gyári munkásnak állítják be, aki nem látja hol a helye és a nála értelmesebbet meri becsmérelni.
Kb. ezt hozzák ki belőle.
2021. ápr. 29. 19:21
12/12 anonim válasza:
Ha a 300000 Ft os ágyneműt meg a 1500 Ft os akármit meg lehet kapni valahol tized áron annak inkább örülni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!