Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan kezdjek bele majd a...

Hogyan kezdjek bele majd a műkörmös vállalkozásomba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!🙂

Jelenleg 20 éves vagyok, fél éve dolgozom és pár hónapja elkezdtem egy Kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot a Crystal Nails-nél. 4 elméleti óránk volt megtartva, most fog jönni a gyakorlat. Ha sikeresen levizsgázom, szeretnék a továbbiakban ezzel foglalkozni és saját vállalkozást indítani. A tanfolyamon kapunk mindent, ami szükséges és itthoni gyakorlásra is elegendő, kivéve az UV/Led lámpát, valamint a csiszológépet. A tanfolyam előtt nekem már 5 éve csinálnak gél lakkot, a folyamatokat már tudom, de még sosem csináltam. Most szeretném ezeket beszerezni, de kicsit össze vagyok zavarodva. Crystal Nails-es termékeket néztem ki. Viszont még megannyi márka van. Ezek után csak ebből a márkából választhatok például lakkokat? Vagy vegyesen is dolgozhatok, más márka lakkjaival? Nem tudom mennyire lehet keverni ezeket. A csiszológépet csiszolófejek nélkül adják. Ezt egyéni döntés alapján válasszam ki, melyikre lenne szükségem a munka során? Akinek már van tapasztalata, esetleg körmösként dolgozik, annak megköszönném a segítségét.🙂

2021. ápr. 22. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Az okj végzettség?
2021. ápr. 22. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
okj, utána meg kata-s vállalkozás. egyik ismerősöm nemrég nyitott, saját bevallása szerint is meglepődött mennyire dől a pénz hozzá
2021. ápr. 22. 22:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Elnézést, kihagytam hogy OKJ-s tanfolyamon veszek részt.🙂

Én is így tervezem, hogy ha sikeresen levizsgázom, szép lassan belevágnék🙂 ezért is szeretném mindenből a legmegfelelőbbet. Még nem volt gyakorlati órám, így nem tudom milyen pl. Crystal Nails-es termékekkel dolgozni, de most szeretném a lámpát és a csiszológépet megvásárolni és nem feltétlen maradnék a Crystal-os lakkoknál és egyebeknél, de ez gondolom nem befolyásolja milyen lámpával és géppel dolgozok.🙂 viszont ha bevásárolok, akkor már egy márkánál kéne leragadnom szerintem. Tehát, ha nekiállok Crystal-os termékekkel körmözni, akkor közben nem használhatok más fajta (pl Brillbird-os) lakkokat és egyéb körmös anyagokat.? Vagy vegyek több fajtából és tapasztaljam ki melyik a jobb? Nem mindig a legdrágább a legjobb. Gondolok itt pont a Crystal-ra.

2021. ápr. 23. 19:19
 4/6 anonim válasza:

Ha nekiállsz crystal nailssel dolgozni, nyugodtan használhatsz mellette brillbird vagy perfect nails stb.termékeket.

Pl. Crystal alap, brill lakk stb. Nincs jelentősége. Amelyik beválik azt használd. :)

2021. jún. 2. 12:42
 5/6 anonim válasza:
Szia. Megkérdezhetem kinél tanulsz/tanultál?
2021. júl. 21. 00:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves 5-ös kérdező! Természetesen! Október elején vizsgázom. Zalaegerszegen tanulok a Crystal Nails Elite körmös akadémián.
2021. szept. 18. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!