Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen üzletet érdemes nyitni...

Milyen üzletet érdemes nyitni egy kisvárosban?

Figyelt kérdés
17 ezer fő lakja. A város központjában ruhaüzlet, pékség, Telekom, biobolt, és hentesbolt van. Egymás mellett 3 üres helyiségről tudok, amit ki lehetne bérelni, kisebb élelmiszerüzletre gondoltam, mert nincs éjjel-nappali bolt a városban, persze a kijárási korlátozás miatt most a 21.30 lenne a zárás időpontja. Egy olyan van, ami 21.30-ig tart nyitva, de az a város határában, egy mellékutcában van, nehezen megközelíthető helyen. Az üzlethelyiség, amire a fogamat fenem, a posta és egy bank pár méteres körzetében van, illetve a háziorvosi rendelő van még kb. 20 méterre. Amellett, hogy ezek a közvetlen környezetben vannak, könnyen megközelíthető helyen van az üzlethelyiség, annyira központi, hogy a város másik végéről is 15 perc alatt oda lehet érni, akár gyalog is. Főleg péktermékeket, tejtermékeket és tartós élelmiszert árulnék (liszt, cukor, tészta, zacskós ételek, mirelitek), lévén a hentesbolt a szomszédban van. Megérné? Vagy másban gondolkozzak inkább?
2021. ápr. 21. 16:04
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Amúgy a legközelebbi nagyobb város 40 percnyi autóútra van, nyilván ott hosszabbak a nyitvatartási idők is. Itt minden bezár 19.00 körül, kivéve a trafikokat.
2021. ápr. 21. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom...

Amikről én hallok, vidékről, az kb. az, hogy inkább beautóznak a "teszkóba" 20-30 km-t, mert ők nem fizetnek ki 30-40 ft-tal többet egy tejfölért, mint a teszkógazdaságos.... Persze annyira már nem okosok, hogy kiszámolják, benzinben mennyivel többet elpufogtattak...

Szóval elég rizikós szerintem az élelmiszerbolt, nagyon árérzékenyek az emberek, és nem fogják fel, hogy _nem_ azért drágább helyben a kenyér-tej-stb., mert a kisboltos rajtuk nyerészkedik, hanem azért, mert a boltosnak is plusz költség beszerezni és odafuvarozni az árut.

2021. ápr. 21. 16:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Gondolkozom még, de sajnos nagyon sok ötletem nincs, főleg a végzettségeink miatt. Az egész család boltos/vendéglátós, így nem kellene alkalmazottat sem keresnem eleinte. Online vállalkozáson is gondolkodtam, de az teljesen telített, nem tudnék újat mutatni.
2021. ápr. 21. 16:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Mindenféle egyéb üzlet is van sajnos. Kezdek kifogyni az ötletekből.
2021. ápr. 21. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

"Online vállalkozáson is gondolkodtam, de az teljesen telített, nem tudnék újat mutatni"

Ezt gondolták már tíz éve is, aztán csak még több vállalkozás lett rajta. :)

2021. ápr. 21. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem legyen biciklibolt.
2021. ápr. 21. 16:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Büfén is gondolkoztam már, de éttermek is vannak, ahol kiszállítás is van. Én nem akarnék kiszállítást, leülni viszont csak benn tudnának az emberek, és ugye ez most nem valami működőképes ötlet.
2021. ápr. 21. 16:39
 8/11 Bolcs_Elek ***** válasza:
0%
Semmilyet sem szabad
2021. ápr. 22. 10:08
 9/11 anonim ***** válasza:
csinálj egy lángosost...
2021. ápr. 22. 14:53
 10/11 anonim ***** válasza:

17 ezres városban nincs Tesco,Lidl,Spar hogy hogy bezárnak a boltok 19:00 órakor?

Amúgy szerintem nem érdemes nyitni semmit egy kisvárosban

2021. máj. 23. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!