Kaphatok valamit, ha egy egyszemélyes vállalkozásban, azt írom, hogy pl "csapatunk"?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 08:57
1/7 anonim válasza:
Azon kívül, hogy esetleg lejáratod magad és a céged, ha ez egy ügyfélnek szemet szúr, semmit.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Jobban is hangzik, mint az én,én, én.
4/7 anonim válasza:
Semmi gond. Attól hogy a vállalkozást egyedül viszed még lehetnek külsős támogatóit, tanácsadóid, segítőid. Akik nem állandó tagjai a csapatnak pláne nem a vállalkozásnak. De ha állandó tagjai akkor is. Nem kötelező bevenni őket a vállalkozásba. Azt egyedül te viszed. Ennyi
5/7 anonim válasza:
Attól mert egyéni vállalkozó vagy, még lehet pl. alkalmazottad.
6/7 anonim válasza:
A csapatod részének tekintheted a könyvelődet vagy a marketingkiviteleződet is, és kész. Egyszerű játék a szavakkal.
Azt azért hozzáteszem, hogy ma már egyre inkább a személyes márka működik, a nagy cégek is előtérbe tolnak egy-két attraktív munkatársat, hogy képviselje a vállalatot. Személyhez szívesebben kapcsolódnak a (potenciális) ügyfelek, mint egy céghez vagy csapathoz.
7/7 anonim válasza:
Maximum egy tockost kaphatsz a nyakadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!