Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan indítsak útépítő ipari...

Hogyan indítsak útépítő ipari kft-t? Semmi információt nem találok a neten. Nem tudom kihez fordulhatnék.

Figyelt kérdés
Kérlek a negatív, lenéző, szarkasztikus kommentektől kíméljetek meg.

2021. márc. 25. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Kb 200 milliód van?
2021. márc. 25. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én általában le szoktam ülni az ügyféllel átbeszélni a terveket, adózási és egyéb lehetőségeket, számolunk egy sacc/kb-t. Ha ez megvan, elmegy ügyvédhez, akivel elintézik a cégalapítást. Utána vissza hozzám és az egyéb teendőket. Onnantól már az ő dolga a munkaeszköz, alkalmazott, munka, stb.
2021. márc. 25. 17:42
 3/8 A kérdező kommentje:
2/2 anonim: Nagyon kedves vagy köszönöm. De hol találok ügyfelet. Illetve én szivesen inteznem a munkaeszkozok es alkalmazottak megkeresését a projekthez.
2021. márc. 25. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Alapítasz egy kft-t és kész.

Semmi bonyolult nincs benne

2021. márc. 26. 07:37
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Hány milliód van erre a vállalkozásra a bankszámládon???
2021. márc. 26. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:

#3-as

Az ügyfél az Te vagy.

Aki írta a második hozzászólást az valószínűleg egy könyvelő, vagy valamilyen vállalkozási tanácsadó, pályázat író. Aki céget alapít az lesz neki később az ügyfele. Neki fog könyvelni vagy pályázatokat írni.

2021. ápr. 3. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 - így van, könyvelő vagyok. Én a cégalapítás menetét írtam le, mivel azt kérdezte ugye. Ezért is zártam úgy, hogy a munkaeszköz, alkalmazott, munka már az ő dolga :)
2021. ápr. 3. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Első

Amúgy miért kell 200 millió az indításhoz.

Kezdetnek 50 is elég. Már abból is meg lehet venni a kérdéshez szükséges gépeket. Esetleg csak kicsiben. Tehát nem egy negyven tonnás billencset vesz hanem csak egy 3,5 tonnásat. Nem egy 90 tonnás lottó gépet vesz 50 millióért, hanem csak egy 2 tonnásat 2-3 millióért. Kissebb munkákat már azokkal is meg tud csinálni. Az induláshoz ha a nulláról indulsz minimum 20 millió kell ha azt akarod hogy legalább a leg szükségesebb gépekből legyen és üzemanyagra 3-4 ember munkabérére fussa legalább egy hónapig, ameddig a benyújtott számláidat/rész számláidat ki fizetik.

2021. jún. 18. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!